SYDV AFYONKARAHİSAR'DA 3 BİN AİLEYE 4 BİN TON KÖMÜR DAĞITACAK

Gündem 11.08.2015 - 10:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

SYDV AFYONKARAHİSAR'DA 3 BİN AİLEYE 4 BİN TON KÖMÜR DAĞITACAK

SYDV AFYONKARAHİSAR'DA 3 BİN AİLEYE 4 BİN TON KÖMÜR DAĞITACAK
Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığıyla 2015 yılı içerisinde 3 bin aileye 4 bin ton kömürün evlerine teslim edileceğini duyurdu.  Vali Güner, Afyonkarahisar il merkezinde SYD Vakfı olarak vatandaşların soğuk kış günlerinde yanında yer almak ve onları üşütmemek amacıyla standartlara uygun, Mahalli Çevre Kurulu Kararlarına müsait, karbonmonoksit miktarı olarak çevre kriterlerine uygun, laboratuvar analizleri yapılmış olan kömürlerin dağıtımına başlanıldığını söyledi. Kömürlerin evlerine kadar teslim edileceğini belirten Güner şu ifadelere yer verdi: “Bu anlamda SYD Vakfınca 2015 yılı içerisinde 3 bin aileye 4 bin ton kömür vakıf görevlilerince evlerine teslim edilecektir. Amacımız Afyonkarahisar merkezinde fakir ve muhtaç vatandaşlarımıza Devletimizin sıcak ve fedakar elini göstererek mağduriyetlerini gidermeye çalışmaktayız. Afyonkarahisar SYD Vakfı olarak 2014 yılında 3 bin143 vatandaşımıza 1 milyon 350 bin 435 TL ayni, 3 bin 301 vatandaşımıza 2 milyon 460 bin 652 TL nakdi yardım yapılmıştır. 2015 yılının ilk yedi ayında bin 416 vatandaşımıza 182 milyon 260 bin 72 TL ayni, 3 bin 150 vatandaşımıza da 1 milyon 310 bin 158 TL nakdi yardım yapılmıştır. Bundan sonra da bu tür ayni ve nakdi yardımları muhtaç vatandaşlarımıza sunmaya devam edeceğiz. Bu anlamda hayır ve hasenat yapmak isteyen hayırseverlerimize SYD Vakfı’nın çalışmalarına katkı sunmaya davet ediyoruz. Ayrıca muhtarlarımızda mahallelerimiz ve köylerindeki gerçek fakir vatandaşlarımızı doğru bir şekilde tespit ederek SYD Vakfı aracılığıyla devletimizin şefkat eliyle buluşmalarına yardımcı olmalarını istiyoruz.”
SYDV AFYONKARAHİSAR'DA 3 BİN AİLEYE 4 BİN TON KÖMÜR DAĞITACAK

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığıyla 2015 yılı içerisinde 3 bin aileye 4 bin ton kömürün evlerine teslim edileceğini duyurdu. 
Vali Güner, Afyonkarahisar il merkezinde SYD Vakfı olarak vatandaşların soğuk kış günlerinde yanında yer almak ve onları üşütmemek amacıyla standartlara uygun, Mahalli Çevre Kurulu Kararlarına müsait, karbonmonoksit miktarı olarak çevre kriterlerine uygun, laboratuvar analizleri yapılmış olan kömürlerin dağıtımına başlanıldığını söyledi. Kömürlerin evlerine kadar teslim edileceğini belirten Güner şu ifadelere yer verdi:
“Bu anlamda SYD Vakfınca 2015 yılı içerisinde 3 bin aileye 4 bin ton kömür vakıf görevlilerince evlerine teslim edilecektir. Amacımız Afyonkarahisar merkezinde fakir ve muhtaç vatandaşlarımıza Devletimizin sıcak ve fedakar elini göstererek mağduriyetlerini gidermeye çalışmaktayız. Afyonkarahisar SYD Vakfı olarak 2014 yılında 3 bin143 vatandaşımıza 1 milyon 350 bin 435 TL ayni, 3 bin 301 vatandaşımıza 2 milyon 460 bin 652 TL nakdi yardım yapılmıştır. 2015 yılının ilk yedi ayında bin 416 vatandaşımıza 182 milyon 260 bin 72 TL ayni, 3 bin 150 vatandaşımıza da 1 milyon 310 bin 158 TL nakdi yardım yapılmıştır. Bundan sonra da bu tür ayni ve nakdi yardımları muhtaç vatandaşlarımıza sunmaya devam edeceğiz. Bu anlamda hayır ve hasenat yapmak isteyen hayırseverlerimize SYD Vakfı’nın çalışmalarına katkı sunmaya davet ediyoruz. Ayrıca muhtarlarımızda mahallelerimiz ve köylerindeki gerçek fakir vatandaşlarımızı doğru bir şekilde tespit ederek SYD Vakfı aracılığıyla devletimizin şefkat eliyle buluşmalarına yardımcı olmalarını istiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.