Suzan Kardeş'ten Unutulmaz Gece

Kültür 02.06.2018 - 12:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Suzan Kardeş'ten Unutulmaz Gece

Burdur Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne alan Suzan Kardeş sevilen şarkılarla dolu Burdurlulara unutulmaz bir akşam yaşattı. Balkan müziğinin güçlü seslerinden Suzan Kardeş yaklaşık 1,5 saat sahnede kalarak; Boşnakça, Arnavutça şarkıların yanı sıra 9/8’lik oyun havası ritmlerine kadar uzanan geniş repertuvarı ile kendisini dinlemeye gelenlere müzik ziyafeti yaşattı. Konser alanını dolduran müzikseverler Suzan Kardeş’e, alkışları ve danslarıyla eşlik etti. Konserde konuşma yapan Başkan Ercengiz “Biz seçim için yurttaşımızla birlikte olmuyoruz. Eğer burada sizleri izlemeye gelen vatandaşlarımızın gönlüne girebildiysem benim yaptığım ya da yapmak istediğim her şey başarılı olmuş demektir. Bizlerle birlikte olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Suzan Kardeş “Birçok yerde konser veriyorum ancak burası benim için ayrı bir yer olacak benim şarkılarıma eşlik eden tüm sevenlerime sevgilerimi sunuyorum” dedi. Konser sonunda Başkan Ercengiz, Suzan Kardeşe anmalık hediye etti.

Burdur Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne alan Suzan Kardeş sevilen şarkılarla dolu Burdurlulara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Balkan müziğinin güçlü seslerinden Suzan Kardeş yaklaşık 1,5 saat sahnede kalarak; Boşnakça, Arnavutça şarkıların yanı sıra 9/8’lik oyun havası ritmlerine kadar uzanan geniş repertuvarı ile kendisini dinlemeye gelenlere müzik ziyafeti yaşattı. Konser alanını dolduran müzikseverler Suzan Kardeş’e, alkışları ve danslarıyla eşlik etti.

Konserde konuşma yapan Başkan Ercengiz “Biz seçim için yurttaşımızla birlikte olmuyoruz. Eğer burada sizleri izlemeye gelen vatandaşlarımızın gönlüne girebildiysem benim yaptığım ya da yapmak istediğim her şey başarılı olmuş demektir. Bizlerle birlikte olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Suzan Kardeş “Birçok yerde konser veriyorum ancak burası benim için ayrı bir yer olacak benim şarkılarıma eşlik eden tüm sevenlerime sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Konser sonunda Başkan Ercengiz, Suzan Kardeşe anmalık hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.