Sürücüler dikkat! Bucak’ta EDS başlıyor

Asayiş 25.09.2018 - 16:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Sürücüler dikkat! Bucak’ta EDS başlıyor

Burdur Valiliği Bucak’ta EDS’nin başlayacağını bildiren basın bülteni yayınladı.
Bülten şöyle: “Burdur ili Bucak ilçemizde Elektronik Denetleme Sistemlerinin (EDS) alt bileşeni olan Anlık Hız İhlal Tespit, Kırmızı Işık İhlal ve Mobil İhlal Tespit Sistemlerinin kurulumları tamamlanmış olup 26.09.2018 Çarşamba günü saat 08.00 itibariyle aktif olarak çalışmaya başlayacaktır. D-650 Devlet Kara Yolu, Alparslan Türkeş Bulvarı, Zeliha Tolunay Meslek Yüksek Okulu ile Kahveler Üst geçit girişinde “Anlık Hız İhlal Tespit Sistemi” bulunmakta olup Burdur-Antalya arasında her iki yönde Otomobil, Minibüs, Panelvan araçlar için 70 km/s, diğer araçlar için 50 km/s hız sınırı uygulanacaktır. D-650 Devlet Kara Yolu, Sanayi Kavşağı ile Kahveler Kavşağında Kırmızı Işık İhlal Sistemi bulunmaktadır. Ayrıca Bucak ilçesi şehir içerisinde “Mobil İhlal Tespit Sistemiyle” hız denetimi yapılacaktır. Tüm vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla trafikte gerekli tedbirler alınmakta olup kurallara uyulması hepimiz için gereklidir.”
Burdur Valiliği Bucak’ta EDS’nin başlayacağını bildiren basın bülteni yayınladı.

Bülten şöyle: “Burdur ili Bucak ilçemizde Elektronik Denetleme Sistemlerinin (EDS) alt bileşeni olan Anlık Hız İhlal Tespit, Kırmızı Işık İhlal ve Mobil İhlal Tespit Sistemlerinin kurulumları tamamlanmış olup 26.09.2018 Çarşamba günü saat 08.00 itibariyle aktif olarak çalışmaya başlayacaktır.

D-650 Devlet Kara Yolu, Alparslan Türkeş Bulvarı, Zeliha Tolunay Meslek Yüksek Okulu ile Kahveler Üst geçit girişinde “Anlık Hız İhlal Tespit Sistemi” bulunmakta olup Burdur-Antalya arasında her iki yönde Otomobil, Minibüs, Panelvan araçlar için 70 km/s, diğer araçlar için 50 km/s hız sınırı uygulanacaktır.

D-650 Devlet Kara Yolu, Sanayi Kavşağı ile Kahveler Kavşağında Kırmızı Işık İhlal Sistemi bulunmaktadır.

Ayrıca Bucak ilçesi şehir içerisinde “Mobil İhlal Tespit Sistemiyle” hız denetimi yapılacaktır.

Tüm vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla trafikte gerekli tedbirler alınmakta olup kurallara uyulması hepimiz için gereklidir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.