Sürat Kargo’da açılış heyecanı

02.11.2019 - 15:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Sürat Kargo’da açılış heyecanı

  Sürat Kargo Burdur şubesi görkemli bir törenle açıldı.   15 Temmuz vatan hainleri kalkışmasından sonra Kaynak Holdingin bir şirketi olan Sürat Kargo’ya TMSF el koymuştu. Yeni yapılandırmada bayilikler veren Sürat Kargo Burdur şubesini Burdur’da tanınan ve sevilen Melih Çelikkaya aldı. Çelikkaya, bu hamlesiyle Burdur’da kargoculuk ve taşımacılık sektörüne ilk adımını attı.   Açılışa; Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik ve siyasi partilerin il başkanları, ilçe başkanları ve oda başkanları katıldı.   Açılış töreninde konuşma yapan Belediye Başkanı Ercengiz; artık dünyamızın internet çağı olduğuna, internetten alışveriş yapıldığına, kargoculuğun oldukça yoğun kullanıldığına dikkat çekerek, kargoculuktaki bu hareketlenmeyi fark ederek  böyle bir sektöre adım attığı için Melih Çelikkaya’yı tebrik etti.    

 

Sürat Kargo Burdur şubesi görkemli bir törenle açıldı.

 

15 Temmuz vatan hainleri kalkışmasından sonra Kaynak Holdingin bir şirketi olan Sürat Kargo’ya TMSF el koymuştu. Yeni yapılandırmada bayilikler veren Sürat Kargo Burdur şubesini Burdur’da tanınan ve sevilen Melih Çelikkaya aldı. Çelikkaya, bu hamlesiyle Burdur’da kargoculuk ve taşımacılık sektörüne ilk adımını attı.

 

Açılışa; Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik ve siyasi partilerin il başkanları, ilçe başkanları ve oda başkanları katıldı.

 

Açılış töreninde konuşma yapan Belediye Başkanı Ercengiz; artık dünyamızın internet çağı olduğuna, internetten alışveriş yapıldığına, kargoculuğun oldukça yoğun kullanıldığına dikkat çekerek, kargoculuktaki bu hareketlenmeyi fark ederek  böyle bir sektöre adım attığı için Melih Çelikkaya’yı tebrik etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.