Sultandere Mezarlığı Ağaçlandırılıyor

Gündem 06.06.2018 - 11:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Sultandere Mezarlığı Ağaçlandırılıyor

Burdur Belediyesi tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve 5-11 Haziran Çevre Koruma Haftası etkinlikleri kapsamında Sultandere Mezarlığına 250 fidan dikildi. Belediye tarafından Sultandere Mezarlığına toplamda 10.197 ağaç dikilmiş oldu. Burdur Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve 5-11 Haziran Çevre Koruma Haftası nedeniyle Sultandere Mezarlığında ağaç dikimi yapıldı. Ağaç dikimine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcıları Ali Say ve Serdar Başgül, Birim Müdürleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü Personeli katıldı.   250 adet erguvan fidanı toprakla buluşturuldu.   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ağaç dikmenin ve yeşil bir dünyanın insanlığa yapılmış en büyük hizmetlerden biri olduğunu söyledi. Dünyanın ve Türkiye'nin yeşilliğe ve ağaca çok ihtiyacı olduğunu ifade eden Başkan Ercengiz, "Her geçen gün ülkemizde ve dünyada ağaç sayısı giderek azalmakta. Oysa şimdilerde hem Türkiye’mizin hem de dünyanın ağaca ve yeşilliğe çok ihtiyacı var. Göreve geldiğimiz günden bu yana Sultan mezarlığımıza toplamda 10.197 ağaç ve çalı grubu dikimi gerçekleştirdik” dedi. Ağaç dikiminin ardından Başkan Ercengiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Burdur Belediyesi tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve 5-11 Haziran Çevre Koruma Haftası etkinlikleri kapsamında Sultandere Mezarlığına 250 fidan dikildi. Belediye tarafından Sultandere Mezarlığına toplamda 10.197 ağaç dikilmiş oldu.

Burdur Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve 5-11 Haziran Çevre Koruma Haftası nedeniyle Sultandere Mezarlığında ağaç dikimi yapıldı. Ağaç dikimine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcıları Ali Say ve Serdar Başgül, Birim Müdürleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü Personeli katıldı.

 

250 adet erguvan fidanı toprakla buluşturuldu.

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ağaç dikmenin ve yeşil bir dünyanın insanlığa yapılmış en büyük hizmetlerden biri olduğunu söyledi. Dünyanın ve Türkiye'nin yeşilliğe ve ağaca çok ihtiyacı olduğunu ifade eden Başkan Ercengiz, "Her geçen gün ülkemizde ve dünyada ağaç sayısı giderek azalmakta. Oysa şimdilerde hem Türkiye’mizin hem de dünyanın ağaca ve yeşilliğe çok ihtiyacı var. Göreve geldiğimiz günden bu yana Sultan mezarlığımıza toplamda 10.197 ağaç ve çalı grubu dikimi gerçekleştirdik” dedi.

Ağaç dikiminin ardından Başkan Ercengiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.