SULAMA KANALINDA BİRİ ÖLDÜ, DİĞERİ YOĞUN BAKIMDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.06.2016 - 20:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

SULAMA KANALINDA BİRİ ÖLDÜ, DİĞERİ YOĞUN BAKIMDA

SULAMA KANALINA GİREN BİR ÇOCUK ÖLDÜ, DİĞERİ YOĞUN BAKIMDA
Antalya’da serinlemek için sulama kanalına giren 2 çocuktan biri öldü, diğeri yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Edinilen bilgiye göre olay, saat 16.30 sırasında Kepez ilçesi Göksu Mahallesi'nden geçen sulama kanalında meydana geldi. Kanalda iki çocuğun hareketsiz şekilde yattığını gören Raziye Tepe, durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler iki çocuğu hemen kanaldan çıkardı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan çocuklardan biri Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde diğer özel bir hastaneye kaldırıldı. Özel hastanedeki 11 yaşındaki Ömer İnan'ın yoğun bakımda tedavisine devam edilirken, AÜ Hastanesi'ne kaldırılan 9 yaşındaki Hasan Uğurlu ise tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Öte yandan kanalın hemen kenarında “Kanala girmek tehlikeli ve yasaktır” uyarısı dikkat çekti. Çocuklardan geriye ise kıyafetleri ve bisikletleri kaldı. Çocukları yüzerken uyardığını belirten Raziye Tepe ise, “Torunlarıma balıkları göstermek için geldim buraya. Baktım kanalda iki çocuk yüzüyor. Aman çocuklar dikkat edin boğulmayın dedim. Bize bir şey olmaz teyze dediler. Sonra gittim tekrar buraya geldiğimde boğulmuşlardı. Su üstünde yatıyorlardı. Yüzme bilseydim kurtarırdım. Çok üzüldüm” dedi.  
SULAMA KANALINA GİREN BİR ÇOCUK ÖLDÜ, DİĞERİ YOĞUN BAKIMDA

Antalya’da serinlemek için sulama kanalına giren 2 çocuktan biri öldü, diğeri yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 16.30 sırasında Kepez ilçesi Göksu Mahallesi'nden geçen sulama kanalında meydana geldi. Kanalda iki çocuğun hareketsiz şekilde yattığını gören Raziye Tepe, durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler iki çocuğu hemen kanaldan çıkardı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan çocuklardan biri Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde diğer özel bir hastaneye kaldırıldı. Özel hastanedeki 11 yaşındaki Ömer İnan'ın yoğun bakımda tedavisine devam edilirken, AÜ Hastanesi'ne kaldırılan 9 yaşındaki Hasan Uğurlu ise tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Öte yandan kanalın hemen kenarında “Kanala girmek tehlikeli ve yasaktır” uyarısı dikkat çekti. Çocuklardan geriye ise kıyafetleri ve bisikletleri kaldı.

Çocukları yüzerken uyardığını belirten Raziye Tepe ise, “Torunlarıma balıkları göstermek için geldim buraya. Baktım kanalda iki çocuk yüzüyor. Aman çocuklar dikkat edin boğulmayın dedim. Bize bir şey olmaz teyze dediler. Sonra gittim tekrar buraya geldiğimde boğulmuşlardı. Su üstünde yatıyorlardı. Yüzme bilseydim kurtarırdım. Çok üzüldüm” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.