Şuhut’taki Yöresel Ürünler Pazar’ında Son Aşama

Gündem 04.06.2018 - 10:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Şuhut’taki Yöresel Ürünler Pazar’ında Son Aşama

Afyonkarahisar- Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt Yöresel Ürünler Pazar’ında son aşamaya gelindiğini ve kısa süre sonra pazarın hizmete açılacağını belirtti. Belediye Başkanı Bozkurt Fen İşleri Çalışanlarının özverili çalışmalarıyla süren Yöresel Ürünler Pazar’ı için; yörenin ürünlerinin sergilenip sunulacağı bir hizmet hedeflediklerini kaydetti. "YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARINDA SONA GELİNDİ" Başkan Bozkurt: “Şuhut eski semt pazarında yapımı süren yöresel ürünler pazarında Belediye ekiplerimiz tarafından hummalı çalışmalar sürüyor. Belediyemiz Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yöresel ürünler pazarının vatandaşlarımızın rahat alışveriş imkânı amacıyla düzenleme çalışmaları devam ediyor. Yöresel ürünler pazarının tamamlanması ile birlikte ilçemize has ürünlerin satış ve pazarlaması bu bölgede olacak.” dedi.

Afyonkarahisar- Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt Yöresel Ürünler Pazar’ında son aşamaya gelindiğini ve kısa süre sonra pazarın hizmete açılacağını belirtti.

Belediye Başkanı Bozkurt Fen İşleri Çalışanlarının özverili çalışmalarıyla süren Yöresel Ürünler Pazar’ı için; yörenin ürünlerinin sergilenip sunulacağı bir hizmet hedeflediklerini kaydetti.

"YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARINDA SONA GELİNDİ"

Başkan Bozkurt: “Şuhut eski semt pazarında yapımı süren yöresel ürünler pazarında Belediye ekiplerimiz tarafından hummalı çalışmalar sürüyor. Belediyemiz Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yöresel ürünler pazarının vatandaşlarımızın rahat alışveriş imkânı amacıyla düzenleme çalışmaları devam ediyor. Yöresel ürünler pazarının tamamlanması ile birlikte ilçemize has ürünlerin satış ve pazarlaması bu bölgede olacak.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.