ŞUHUT’TA 2015 FİDAN DİKİM ÇALIŞMALARI

Gündem 24.03.2015 - 17:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ŞUHUT’TA 2015 FİDAN DİKİM ÇALIŞMALARI

ŞUHUT’TA 2015 FİDAN DİKİM ÇALIŞMALARI
Afyonkarahisar’ın Şuhut İlçesinden belediye tarafından, ilçenin muhtelif noktalarına fidan dikim çalışmalarının başladığı belirtildi.  Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un talimatları doğrultusunda 2015 yılı fidan dikim programının netleştiği belirtilirken konu ile ilgili belediyeden yapılan yazılı açıklamada, “Şuhut Belediyesi ilçemizin yeşil bir kent dokusuna kavuşması noktasında çalışmalarını bahar aylarının da gelmesiyle 2015 yılı içerisinde de sürdürdü. Belediyemiz park bahçeler Ekibi vatandaşlarımızın rahat ve nezih mekanlarda boş zamanlarını değerlendirme adına ilçemizin bir çok noktasında hummalı bir çalışma içerisinde bulundular. Amacımız ilçemizde daha güzel daha yeşil ve çevre dostu sahalara sahip olmaktır. Çalışmalarımızda daima hemşehrilerimizi düşünmekteyiz” ifadelerine yer verildi.
ŞUHUT’TA 2015 FİDAN DİKİM ÇALIŞMALARI

Afyonkarahisar’ın Şuhut İlçesinden belediye tarafından, ilçenin muhtelif noktalarına fidan dikim çalışmalarının başladığı belirtildi. 
Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un talimatları doğrultusunda 2015 yılı fidan dikim programının netleştiği belirtilirken konu ile ilgili belediyeden yapılan yazılı açıklamada, “Şuhut Belediyesi ilçemizin yeşil bir kent dokusuna kavuşması noktasında çalışmalarını bahar aylarının da gelmesiyle 2015 yılı içerisinde de sürdürdü. Belediyemiz park bahçeler Ekibi vatandaşlarımızın rahat ve nezih mekanlarda boş zamanlarını değerlendirme adına ilçemizin bir çok noktasında hummalı bir çalışma içerisinde bulundular. Amacımız ilçemizde daha güzel daha yeşil ve çevre dostu sahalara sahip olmaktır.
Çalışmalarımızda daima hemşehrilerimizi düşünmekteyiz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.