Suçu Babasının Belediye Başkanı Olması

Gündem 22.12.2020 - 10:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Suçu Babasının Belediye Başkanı Olması

Yazılı sınavı ve mülakat sınavlarını başarıyla geçmesine rağmen başkanın kızı olması gerekçesiyle ataması durduruldu...
Bir haftadır gündemi meşgul eden Çeltikçi Belediye Başkanı Kendi Kızını Belediyeye işe aldırdı iddiasının arkasında ki çarpıcı detaylar ortaya çıktı.   Sınav sorularını Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin hazırladığı, komisyonun Burdur Belediyesinden giden görevlilerinin gerçekleştirdiği sınav anında dahi başkanın kızı olduğunu bilmeyen komisyon bu iddialar yüzünden zan altında kaldıklarını belirterek tepki gösterdi.   İsmini açıklamayan bir komisyon üyesi; “Çocuğumuzun sınava katılanların içinde yazılı ve mülakat sınavlarından en başarılı aday olduğunu tespit etmemizden dolayı seçtik. Mülakat sınavları esnasında adayların yarışma anlarını kayda alarak hiçbir tererddüte mahal bırakmadık. Ancak bu iddialarda bir art niyetin aranması gerektiğini belirten komisyon üyesinin biz sınav sonunda dahi. Bir tereddütünüz var mı? Sınavla ilgili sorunuz var mı diye bütün adaylara tek tek sorduk. Orada yok diye beyanda bulunan adayın sonradan böyle bir şeye girişmesi çamur atmaktan ve bizleri zan altında bırakmaktan ileriye gitmez. Mülakat sınavı anında çekilen videoların tekrar incelenerek bizleri zan altında bırakılan durumun ve mağdur edilen çocuğun hakkı gözetilerek doğru karar verilmesini umut ediyoruz.” dedi.  
Yazılı sınavı ve mülakat sınavlarını başarıyla geçmesine rağmen başkanın kızı olması gerekçesiyle ataması durduruldu...

Bir haftadır gündemi meşgul eden Çeltikçi Belediye Başkanı Kendi Kızını Belediyeye işe aldırdı iddiasının arkasında ki çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

 

Sınav sorularını Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin hazırladığı, komisyonun Burdur Belediyesinden giden görevlilerinin gerçekleştirdiği sınav anında dahi başkanın kızı olduğunu bilmeyen komisyon bu iddialar yüzünden zan altında kaldıklarını belirterek tepki gösterdi.

 

İsmini açıklamayan bir komisyon üyesi; “Çocuğumuzun sınava katılanların içinde yazılı ve mülakat sınavlarından en başarılı aday olduğunu tespit etmemizden dolayı seçtik. Mülakat sınavları esnasında adayların yarışma anlarını kayda alarak hiçbir tererddüte mahal bırakmadık. Ancak bu iddialarda bir art niyetin aranması gerektiğini belirten komisyon üyesinin biz sınav sonunda dahi. Bir tereddütünüz var mı? Sınavla ilgili sorunuz var mı diye bütün adaylara tek tek sorduk. Orada yok diye beyanda bulunan adayın sonradan böyle bir şeye girişmesi çamur atmaktan ve bizleri zan altında bırakmaktan ileriye gitmez. Mülakat sınavı anında çekilen videoların tekrar incelenerek bizleri zan altında bırakılan durumun ve mağdur edilen çocuğun hakkı gözetilerek doğru karar verilmesini umut ediyoruz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.