Şube Müdürü Kemerkaya’dan MAKÜ’ye veda

Gündem 23.05.2018 - 13:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Şube Müdürü Kemerkaya’dan MAKÜ’ye veda

Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan MAKÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Şube Müdürü Kemerkaya, Rektör Korkmaz'a veda ziyaretinde bulundu
Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Şube Müdürü Orhan KEMERKAYA, Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ’a veda ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet KARACA ve Prof. Dr. Hüseyin DALĞAR, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Ömer TEKŞEN ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KILINÇ ile Genel Sekreter Ali Nihat GÜNDÜZALP da yer aldı. Orhan KEMERKAYA’nın MAKÜ’de Kültür Şube Müdürlüğü görevini başarı ile yaptığına dikkat çeken Rektör KORKMAZ, birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek KEMERKAYA’ya Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olan yeni görev yerinde başarılar diledi. KEMERKAYA ise MAKÜ’nün bir parçası olmaktan gurur duyduğunu vurgulayarak burada çalıştığı süre içerisinde mutluluk duyduğunu dile getirdi.
Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan MAKÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Şube Müdürü Kemerkaya, Rektör Korkmaz'a veda ziyaretinde bulundu

Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Şube Müdürü Orhan KEMERKAYA, Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ’a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet KARACA ve Prof. Dr. Hüseyin DALĞAR, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Ömer TEKŞEN ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KILINÇ ile Genel Sekreter Ali Nihat GÜNDÜZALP da yer aldı.

Orhan KEMERKAYA’nın MAKÜ’de Kültür Şube Müdürlüğü görevini başarı ile yaptığına dikkat çeken Rektör KORKMAZ, birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek KEMERKAYA’ya Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olan yeni görev yerinde başarılar diledi.

KEMERKAYA ise MAKÜ’nün bir parçası olmaktan gurur duyduğunu vurgulayarak burada çalıştığı süre içerisinde mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.