'Sosyal Yardım Merkezi' vatandaşlara destek oluyor

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 06.07.2021 - 16:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

'Sosyal Yardım Merkezi' vatandaşlara destek oluyor

'Sosyal Yardım Merkezi' vatandaşlara destek oluyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Sosyal Yardım Merkezi aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara giysi ve eşya yardımında bulunuldu. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, "Sizin için fazla olan başkası için mutluluk olsun" sloganıyla Varsak Mahallesi'nde Sosyal Yardım Merkezi oluşturuldu. Hem belediye bütçesi hem de bağışçı vatandaşlardan alınan giysi, halı, tekerlekli sandalye, battaniye gibi eşyalar ayrıştırılıp, temizlendikten sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığında görevli uzmanlarca sosyal incelemesi yapılan ve yardıma uygun görülen vatandaşlar merkeze yönlendirilerek, ihtiyacı olan ürünler teslim ediliyor. Sosyal Yardım Merkezine bu yılın ocak ayından itibaren 10 bin kıyafet bağışı yapıldığı, bağış yapmak veya bağışlardan faydalanmak isteyen vatandaşların "323 48 58" numaralı telefonla irtibata geçebileceği bildirildi.
'Sosyal Yardım Merkezi' vatandaşlara destek oluyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Sosyal Yardım Merkezi aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara giysi ve eşya yardımında bulunuldu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, "Sizin için fazla olan başkası için mutluluk olsun" sloganıyla Varsak Mahallesi'nde Sosyal Yardım Merkezi oluşturuldu.

Hem belediye bütçesi hem de bağışçı vatandaşlardan alınan giysi, halı, tekerlekli sandalye, battaniye gibi eşyalar ayrıştırılıp, temizlendikten sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığında görevli uzmanlarca sosyal incelemesi yapılan ve yardıma uygun görülen vatandaşlar merkeze yönlendirilerek, ihtiyacı olan ürünler teslim ediliyor.

Sosyal Yardım Merkezine bu yılın ocak ayından itibaren 10 bin kıyafet bağışı yapıldığı, bağış yapmak veya bağışlardan faydalanmak isteyen vatandaşların "323 48 58" numaralı telefonla irtibata geçebileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.