SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI BAŞLARINI YAKTI

Asayiş 23.02.2016 - 18:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI BAŞLARINI YAKTI

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI BAŞLARINI YAKTI
Isparta'da sosyal medya üzerinden tombala oynatılacağı ve açılış yapılacağı şeklinde paylaşımlarda bulunulduğunu tespit eden polis ekipleri belirlenen adrese baskın düzenledi. Baskında yakalanan 52 kişi hakkında işlem yapıldı. Edinilen bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri sosyal paylaşım sitelerinde ilde tombala oynatılacağı ve açılış yapılacağı şeklinde paylaşımlarda bulunulduğunu tespit ederek harekete geçti. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri organizasyonu yapan şahsın kimliğini belirlerken ekipler, açılışın yapılacağı yerin Yedişehitler Mahallesi'nde bir binanın bodrum katında olduğunu tespit etti. Söz konusu yere düzenlenen operasyonda içeride kumar oynadıkları tespit edilen 52 kişi yakalandı. Yapılan aramada ise 299 adet tombala kartı, 2 adet bingoyer tabir edilen çekiliş yapan aparat, 2 adet fon cihazı, televizyonlara görüntü veren kamera, çok sayıda pul, yazı kağıtları ve çok miktarda para ele geçirildi. Ayrıca kumar oynamak için geldikleri tespit edilen şahıslara ait iki ayrı araçta ve şahısların üzerinde yapılan aramada 4 adet ruhsatsız tabanca ile K.K. isimli şüpheli şahsın üzerinde 21 gram esrar maddesi ele geçirildi. 52 kişi hakkında Kabahatler Kanunu kapsamında idari para cezası uygulandı. K.K isimli şüphelinin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.
SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI BAŞLARINI YAKTI

Isparta'da sosyal medya üzerinden tombala oynatılacağı ve açılış yapılacağı şeklinde paylaşımlarda bulunulduğunu tespit eden polis ekipleri belirlenen adrese baskın düzenledi. Baskında yakalanan 52 kişi hakkında işlem yapıldı.
Edinilen bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri sosyal paylaşım sitelerinde ilde tombala oynatılacağı ve açılış yapılacağı şeklinde paylaşımlarda bulunulduğunu tespit ederek harekete geçti. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri organizasyonu yapan şahsın kimliğini belirlerken ekipler, açılışın yapılacağı yerin Yedişehitler Mahallesi'nde bir binanın bodrum katında olduğunu tespit etti.
Söz konusu yere düzenlenen operasyonda içeride kumar oynadıkları tespit edilen 52 kişi yakalandı. Yapılan aramada ise 299 adet tombala kartı, 2 adet bingoyer tabir edilen çekiliş yapan aparat, 2 adet fon cihazı, televizyonlara görüntü veren kamera, çok sayıda pul, yazı kağıtları ve çok miktarda para ele geçirildi. Ayrıca kumar oynamak için geldikleri tespit edilen şahıslara ait iki ayrı araçta ve şahısların üzerinde yapılan aramada 4 adet ruhsatsız tabanca ile K.K. isimli şüpheli şahsın üzerinde 21 gram esrar maddesi ele geçirildi.
52 kişi hakkında Kabahatler Kanunu kapsamında idari para cezası uygulandı. K.K isimli şüphelinin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.