SON DAKİKA: MASKE ZORUNLULUĞU KALDIRILDI

Gündem 26.04.2022 - 15:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

SON DAKİKA: MASKE ZORUNLULUĞU KALDIRILDI

SON DAKİKA: MASKE ZORUNLULUĞU KALDIRILDI
Uzun süredir hayatımızda önemli bir yer tutan maskelere veda edildi.   3 yıl süren maske dönemi sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilim Kurulu toplantısı sonrasında canlı yayında açıklamalarda bulundu. Kritik toplantıdan sonra kapalı alanlarda maske zorunluluğu kalktı. Toplu taşımada ise vaka sayısı 1000'in altına düşene kadar maskelere devam edilecek. TOPLU TAŞIMADA MASKEYE DEVAM Bilim Kurulumuz olağanüstü olmadıkça bundan sonra toplanmayacaktır. Sağlık Bakanlığımız ise çalışmalarını sürdürecektir Kapalı mekanlardaki maske kullanma zorunluluğu tümüyle kalkmıştır. Sadece toplu taşıma araçları ile sağlık kuruluşlarında maske uygulamasına vakalar 1000'in altına düşene kadar bir müddet daha devam edilecektir. Ülkemizde üretilen koronavirüs ilaçlarının dağıtımı devam edecektir."    
SON DAKİKA: MASKE ZORUNLULUĞU KALDIRILDI

Uzun süredir hayatımızda önemli bir yer tutan maskelere veda edildi.

 

3 yıl süren maske dönemi sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilim Kurulu toplantısı sonrasında canlı yayında açıklamalarda bulundu. Kritik toplantıdan sonra kapalı alanlarda maske zorunluluğu kalktı. Toplu taşımada ise vaka sayısı 1000'in altına düşene kadar maskelere devam edilecek.

TOPLU TAŞIMADA MASKEYE DEVAM

Bilim Kurulumuz olağanüstü olmadıkça bundan sonra toplanmayacaktır. Sağlık Bakanlığımız ise çalışmalarını sürdürecektir Kapalı mekanlardaki maske kullanma zorunluluğu tümüyle kalkmıştır. Sadece toplu taşıma araçları ile sağlık kuruluşlarında maske uygulamasına vakalar 1000'in altına düşene kadar bir müddet daha devam edilecektir. Ülkemizde üretilen koronavirüs ilaçlarının dağıtımı devam edecektir."

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.