Sokaklar 65 yaş üstü için hazırlanıyor

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 10.05.2020 - 11:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Sokaklar 65 yaş üstü için hazırlanıyor

Sokaklar 65 yaş üstü için hazırlanıyor
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri dolayısıyla yapılan "Evde kal" çağrısına büyük oranda uyulan Antalya'da, sahiller ve meydanlar en sakin günlerini geçiriyor. Turist sayısı bakımından "turizmin başkenti" olarak nitelendirilen Antalya'da bir çok kişinin uğrak yeri olan dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili ile Lara ve Sarısu plajlarında sessizlik hakim. Şehrin işlek yerleri meydanlarda da az sayıda kişi görülüyor. Öte yandan, yarın sokağa çıkmaya hazırlanan 65 yaş üstü vatandaşlar için de kentte hazırlık yapılıyor. Büyükşehir ve ilçe belediye ekiplerince kentin işlek yerleri Cumhuriyet Meydanı, Atatürk, Güllük, 100. Yıl, Işıklar ve Kazım Özalp caddeleri başta olmak üzere park ve bahçelerde, meydanlarda dezenfekte işlemleri yapılıyor.  Parklara, sosyal mesafe kuralları kapsamında 1,5 metre mesafeli banklar yerleştirildi. Banklarda oturmayı tercih eden vatandaşların arasındaki mesafe korunacak.
Sokaklar 65 yaş üstü için hazırlanıyor

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri dolayısıyla yapılan "Evde kal" çağrısına büyük oranda uyulan Antalya'da, sahiller ve meydanlar en sakin günlerini geçiriyor.

Turist sayısı bakımından "turizmin başkenti" olarak nitelendirilen Antalya'da bir çok kişinin uğrak yeri olan dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili ile Lara ve Sarısu plajlarında sessizlik hakim. Şehrin işlek yerleri meydanlarda da az sayıda kişi görülüyor.

Öte yandan, yarın sokağa çıkmaya hazırlanan 65 yaş üstü vatandaşlar için de kentte hazırlık yapılıyor.

Büyükşehir ve ilçe belediye ekiplerince kentin işlek yerleri Cumhuriyet Meydanı, Atatürk, Güllük, 100. Yıl, Işıklar ve Kazım Özalp caddeleri başta olmak üzere park ve bahçelerde, meydanlarda dezenfekte işlemleri yapılıyor. 

Parklara, sosyal mesafe kuralları kapsamında 1,5 metre mesafeli banklar yerleştirildi. Banklarda oturmayı tercih eden vatandaşların arasındaki mesafe korunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.