SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA NÖBETÇİ OLACAK YERLERİN LİSTESİ BELLİ OLDU

Gündem 20.11.2020 - 09:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA NÖBETÇİ OLACAK YERLERİN LİSTESİ BELLİ OLDU

Burdur'da sokağa çıkma kısıtlamasında nöbetçi olacak yerlerin listesi belli oldu...
Sokağa Çıkma Kısıtlaması Nöbet Listeleri Hafta sonları 10:00- 20:00 saatleri dışında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması süresince hizmet verecek Petrol- Otogaz İstasyonları ile Oto Lastik Tamircileri Nöbet Listesi ve şehirlerarası karayolları kenarında bulunan ve şehirlerarası toplu ulaşım veya lojistik amaçlı araçlara hizmet verecek istisna kapsamında yer alan yeme içme tesisleri listesi belli oldu.   İŞTE O LİSTE    
Burdur'da sokağa çıkma kısıtlamasında nöbetçi olacak yerlerin listesi belli oldu...

Sokağa Çıkma Kısıtlaması Nöbet Listeleri

Hafta sonları 10:00- 20:00 saatleri dışında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması süresince hizmet verecek Petrol- Otogaz İstasyonları ile Oto Lastik Tamircileri Nöbet Listesi ve şehirlerarası karayolları kenarında bulunan ve şehirlerarası toplu ulaşım veya lojistik amaçlı araçlara hizmet verecek istisna kapsamında yer alan yeme içme tesisleri listesi belli oldu.

 

İŞTE O LİSTE

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.