ŞOK… 20 YILLIK KOOPERATİF BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2016 - 17:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ŞOK… 20 YILLIK KOOPERATİF BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

20 YILLIK KOOPERATİF BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI
Manavgat Esnaf Kredi ve kefalet Kooperatifi başkanı Ahmet Özdemir görevinden alındı. Dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında oy birliğiyle alınan karar sonucunda Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir kendi yönetimi tarafından başkanlık görevinden alınırken yerine yönetim kurulu üyesi Nazif Bıyyıklıoğlu’nun getirildiği bildirildi. 20 yıldır Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Özdemir’in kooperatife yeterli zamanı ayırmaması bu kararın alınmasında gerekçe olarak gösterildi. 20 YILDA 5 KONGRE KAZANDI Manavgat Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu tarafından oy birliğiyle görevden alınan Ahmet Özdemir, 1996 yılında yapılan genel kurulda şu kendisini görevden alan yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte kongreyi kazanarak başkanlık koltuğuna oturmuştu. 1996 yılından bugüne kadar yapılan 5 genel kurulda aynı yönetimle birlikte seçimlerin galibi olmuştu.  
20 YILLIK KOOPERATİF BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

Manavgat Esnaf Kredi ve kefalet Kooperatifi başkanı Ahmet Özdemir görevinden alındı. Dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında oy birliğiyle alınan karar sonucunda Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir kendi yönetimi tarafından başkanlık görevinden alınırken yerine yönetim kurulu üyesi Nazif Bıyyıklıoğlu’nun getirildiği bildirildi. 20 yıldır Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Özdemir’in kooperatife yeterli zamanı ayırmaması bu kararın alınmasında gerekçe olarak gösterildi.

20 YILDA 5 KONGRE KAZANDI

Manavgat Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu tarafından oy birliğiyle görevden alınan Ahmet Özdemir, 1996 yılında yapılan genel kurulda şu kendisini görevden alan yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte kongreyi kazanarak başkanlık koltuğuna oturmuştu. 1996 yılından bugüne kadar yapılan 5 genel kurulda aynı yönetimle birlikte seçimlerin galibi olmuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.