Söğüt Mehter Takımı ile coştu

Gündem 26.07.2019 - 16:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Söğüt Mehter Takımı ile coştu

Burdur’un Söğüt beldesinde 16.si düzenlenen Domates ve Kültür şenlikleri Denizli 1453 mehteran takımı ile coştu.
Burdur’un Söğüt beldesinde 16.si düzenlenen Domates ve Kültür şenlikleri Denizli 1453 mehteran takımı ile coştu.    26-27-28 Temmuz’da yapılan şenliklerin ilk gününde Denizli 1453 mehteran takımı konserleri ile ilk günün açılısı yapıldı. Cuma namazını müteakiben mehter takımı ile şenlik alanına gelen Söğüt halkı birbirinden güzel mehter marşlarıyla ve Ulubatlı Hasan’ın İstanbul’u fethederken şehit düşmesini canlandıran mehter takımı Söğüt halkının büyük beğenisini kazandı.    Açılışa Çavdır kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan, MHP il başkanı Hikmet Ökte, Çavdır Belediye Baskani Süleyman Kayacan, Yusufça Belediye Baskanı Hüseyin Özarslan, Çeltikçi belediye Başkanı Recep Aydın, Burdur Ülkü Ocakları Başkanı Ayhan Mete açılışa iştirak ettiler.  Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper yaptığı açıklamada; “16.sı düzenlenen domates ve kültür şenlikleri her sene üzerine katma değer oluşturarak Söğüt’ümüze faydalı olmakta. Bu yıl daha üzerine çıkarak Söğüt halkına ve çevre il, ilçe ve beldelerden gelecek misafirlerimize güzel bir anı ve eğlence yaşattırmak istiyoruz. Çavdır Antalya’nın domates üretimi ve seracılıkta ana üretici konumunda. Bu şenliklerde yüzlerce esnafımız stant açarak bizleri de ayrıca mutlu etmiştir. Ben şimdiden Söğüt’e gelip şenliklerimize iştirak edenleri ve Söğüt halkına teşekkür ediyorum.” dedi. 
Burdur’un Söğüt beldesinde 16.si düzenlenen Domates ve Kültür şenlikleri Denizli 1453 mehteran takımı ile coştu.

Burdur’un Söğüt beldesinde 16.si düzenlenen Domates ve Kültür şenlikleri Denizli 1453 mehteran takımı ile coştu. 

 

26-27-28 Temmuz’da yapılan şenliklerin ilk gününde Denizli 1453 mehteran takımı konserleri ile ilk günün açılısı yapıldı. Cuma namazını müteakiben mehter takımı ile şenlik alanına gelen Söğüt halkı birbirinden güzel mehter marşlarıyla ve Ulubatlı Hasan’ın İstanbul’u fethederken şehit düşmesini canlandıran mehter takımı Söğüt halkının büyük beğenisini kazandı. 

 

Açılışa Çavdır kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan, MHP il başkanı Hikmet Ökte, Çavdır Belediye Baskani Süleyman Kayacan, Yusufça Belediye Baskanı Hüseyin Özarslan, Çeltikçi belediye Başkanı Recep Aydın, Burdur Ülkü Ocakları Başkanı Ayhan Mete açılışa iştirak ettiler. 

Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper yaptığı açıklamada; “16.sı düzenlenen domates ve kültür şenlikleri her sene üzerine katma değer oluşturarak Söğüt’ümüze faydalı olmakta. Bu yıl daha üzerine çıkarak Söğüt halkına ve çevre il, ilçe ve beldelerden gelecek misafirlerimize güzel bir anı ve eğlence yaşattırmak istiyoruz. Çavdır Antalya’nın domates üretimi ve seracılıkta ana üretici konumunda. Bu şenliklerde yüzlerce esnafımız stant açarak bizleri de ayrıca mutlu etmiştir. Ben şimdiden Söğüt’e gelip şenliklerimize iştirak edenleri ve Söğüt halkına teşekkür ediyorum.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.