Soğuk hava deposu alev alev yandı

Asayiş 25.10.2017 - 09:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Soğuk hava deposu alev alev yandı

Soğuk hava deposu alev alev yandı
Antalya'nın Elmalı ilçesinde içinde soğuk hava deposunda çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı.  Edinilen bilgiye göre, yangın, akşam saat 19.00 sıralarında Finike karayolu üzerinde bulunan özel bir firmaya ait soğuk hava deposunda meydana geldi. Yaklaşık 10 bin depolama kapasitesi bulunan ve içinde nar ve elma bulunan soğuk hava deposunda elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın bir anda büyüdü. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın yaklaşık 2 saatte güçlükle kontrol altına alınabildi. Personelin yemekte olduğu saatte yükselen alevler sebebiyle can kaybı ve yaralanan olmazken soğuk hava deposunda büyük çapta maddi hasar oluştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Soğuk hava deposu alev alev yandı

Antalya'nın Elmalı ilçesinde içinde soğuk hava deposunda çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı. 
Edinilen bilgiye göre, yangın, akşam saat 19.00 sıralarında Finike karayolu üzerinde bulunan özel bir firmaya ait soğuk hava deposunda meydana geldi. Yaklaşık 10 bin depolama kapasitesi bulunan ve içinde nar ve elma bulunan soğuk hava deposunda elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın bir anda büyüdü. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın yaklaşık 2 saatte güçlükle kontrol altına alınabildi. Personelin yemekte olduğu saatte yükselen alevler sebebiyle can kaybı ve yaralanan olmazken soğuk hava deposunda büyük çapta maddi hasar oluştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.