Soba zehirlenmesi: 1 Ölü

Yaşam 31.10.2017 - 13:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Soba zehirlenmesi: 1 Ölü

Afyonkarahisar’da karbon monoksit zehirlenmesi: 1 ölü
Karı koca çift yaktıkları sobadan zehirlendi  Sobadan sızan gazdan kadın öldü, kocası yoğun bakıma alındı Afyonkarahisar’da sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenen karı koca çiftten kadın hayatını kaybederken koca ise yoğun bakıma alındı. Edinilen bilgilere göre, olay merkeze bağlı Akcin Mahallesi’nde meydana geldi. Ailesi ile birlikte oturdukları binanın ikinci katında yaşayan Ümmühan (55), Süleyman (54) Manış çifti, iddialara göre dün gece evlerinden sobalarını yakarak uyudular. Sabah erken saatlerde alt katta oturan çocukları anne ve babasının dışarı çıkmadığını görünce durumdan şüphelenerek eve girdi. Anne ve babasını baygın bulan aile üyeleri ardından durumu 112 Acil Servis ve polise bildirerek yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Manış çiftine müdahale ederken, anne Ümmühan Manış’ı ambulans ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne götürülerken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Özel araç ile yine aynı hastaneye kaldırılan Süleyman Manış ise yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakımda tedavi altına alındı. Olayın ardından Manış ailesi üyeleri talihsiz çiftin yaşadığı eve akın ederken, polis ekipleri ise olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. 
Afyonkarahisar’da karbon monoksit zehirlenmesi: 1 ölü

Karı koca çift yaktıkları sobadan zehirlendi

 Sobadan sızan gazdan kadın öldü, kocası yoğun bakıma alındı

Afyonkarahisar’da sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenen karı koca çiftten kadın hayatını kaybederken koca ise yoğun bakıma alındı.

Edinilen bilgilere göre, olay merkeze bağlı Akcin Mahallesi’nde meydana geldi. Ailesi ile birlikte oturdukları binanın ikinci katında yaşayan Ümmühan (55), Süleyman (54) Manış çifti, iddialara göre dün gece evlerinden sobalarını yakarak uyudular. Sabah erken saatlerde alt katta oturan çocukları anne ve babasının dışarı çıkmadığını görünce durumdan şüphelenerek eve girdi. Anne ve babasını baygın bulan aile üyeleri ardından durumu 112 Acil Servis ve polise bildirerek yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Manış çiftine müdahale ederken, anne Ümmühan Manış’ı ambulans ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne götürülerken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Özel araç ile yine aynı hastaneye kaldırılan Süleyman Manış ise yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Olayın ardından Manış ailesi üyeleri talihsiz çiftin yaşadığı eve akın ederken, polis ekipleri ise olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.