SİZLERİ YAŞLI DEĞİL, GENÇ OLARAK GÖRÜYORUM

Gündem 20.03.2015 - 09:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

SİZLERİ YAŞLI DEĞİL, GENÇ OLARAK GÖRÜYORUM

SİZLERİ YAŞLI DEĞİL, GENÇ OLARAK GÖRÜYORUM
Ülkemizde her yıl 18–24 Mart tarihleri arasında kutlanan "Yaşlılara Saygı Haftası" çerçevesinde Huzurevi vakıf ve dernek yöneticileri ile yaşlılar, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret etti. Ziyarete Huzurevi Vakfı Başkanı Atila Süldür, Huzurevi Derneği Başkanı Hasan Akıllı, Huzurevi Müdürü İhsan Eren ve yöneticiler ile huzurevi sakinleri katıldı. Ziyarette konuşan Vakıf Başkanı Atila Süldür, hafta dolayısıyla yaptıkları etkinliklerden bahsetti. Huzurevi için yapılan yeni inşaat çalışmalarından da bahseden Süldür, inşaatın birinci blok duvarlarının bitmek üzere olduğunu, 2.blok inşaatının ise 25 Mart’ta temel aşamasına hazır hale geleceğini söyledi. Süldür, “Sayın Başkanın ve belediyemizin huzurevinin yapımı noktasında büyük çabaları ve yardımları var. Bundan dolayı sayın başkana teşekkür ediyoruz” dedi. ‘’Sizleri yaşlı değil genç olarak görüyorum’’ diyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, bugüne kadar huzurevi için çalışan vakıf ve dernek yöneticileri ile idarecilere teşekkür etti. Günaydın, ‘’Sizler huzurevimiz için samimiyetinizi ortaya koyuyorsunuz. Belediye olarak her türlü yardımı verdik ve vermeye de devam edeceğiz. İnşaatın 2.blokununun yapımı için de gerekli yardımlarımızı yapacağız ve kaliteli bir şekilde inşaatın tamamlanmasına katkı sunacağız. Yine binalarımızın yalıtımı da önemli. Yeni açmış olduğumuz İzolasyon ve Yalıtım Fabrikasında ürettiğimiz yalıtım malzemelerimizi vererek bina yalıtımı konusunda da yardımcı olacağız” şeklinde konuştu. 
SİZLERİ YAŞLI DEĞİL, GENÇ OLARAK GÖRÜYORUM

Ülkemizde her yıl 18–24 Mart tarihleri arasında kutlanan "Yaşlılara Saygı Haftası" çerçevesinde Huzurevi vakıf ve dernek yöneticileri ile yaşlılar, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret etti.

Ziyarete Huzurevi Vakfı Başkanı Atila Süldür, Huzurevi Derneği Başkanı Hasan Akıllı, Huzurevi Müdürü İhsan Eren ve yöneticiler ile huzurevi sakinleri katıldı. Ziyarette konuşan Vakıf Başkanı Atila Süldür, hafta dolayısıyla yaptıkları etkinliklerden bahsetti. Huzurevi için yapılan yeni inşaat çalışmalarından da bahseden Süldür, inşaatın birinci blok duvarlarının bitmek üzere olduğunu, 2.blok inşaatının ise 25 Mart’ta temel aşamasına hazır hale geleceğini söyledi. Süldür, “Sayın Başkanın ve belediyemizin huzurevinin yapımı noktasında büyük çabaları ve yardımları var. Bundan dolayı sayın başkana teşekkür ediyoruz” dedi.

‘’Sizleri yaşlı değil genç olarak görüyorum’’ diyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, bugüne kadar huzurevi için çalışan vakıf ve dernek yöneticileri ile idarecilere teşekkür etti. Günaydın, ‘’Sizler huzurevimiz için samimiyetinizi ortaya koyuyorsunuz. Belediye olarak her türlü yardımı verdik ve vermeye de devam edeceğiz. İnşaatın 2.blokununun yapımı için de gerekli yardımlarımızı yapacağız ve kaliteli bir şekilde inşaatın tamamlanmasına katkı sunacağız. Yine binalarımızın yalıtımı da önemli. Yeni açmış olduğumuz İzolasyon ve Yalıtım Fabrikasında ürettiğimiz yalıtım malzemelerimizi vererek bina yalıtımı konusunda da yardımcı olacağız” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.