Sineksiz bir yaz için eski lastikler toplanıyor

Sağlık 18.01.2017 - 16:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Sineksiz bir yaz için eski lastikler toplanıyor

Manavgat’ta eski araç lastikleri toplanıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi çevre sağlığı ekipleri, sineksiz bir yaz dönemi için eski araç lastiklerini topluyor Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, içinde biriken sular yüzünden önemli bir üreme kaynağı olan eski araç lastiklerini toplayarak, hem sinekle mücadele yapıyor hem de geri dönüşümle ekonomiye katkı sağlıyor. En önemli halk sağlığı sorunlarından biri olan sinek ve haşere ile mücadele çalışmalarını özellikle yaz aylarında etkin bir biçimde sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kış aylarında da üretme kaynaklarının ortadan kaldırılması için yoğun çaba harcıyor. Eski, kullanılmayan ve çevreye gelişi güzel bırakılan araç lastikleri de içlerine dolan sular yüzünden önemli bir üreteme kaynağı olurken, Büyükşehir ekipleri Manavgat ilçesi’nde lastik toplama çalışmalarına hız verdi. Toplanan onlarca araç lastiği ile en öneli üreme kaynaklarından biri kurutulurken, bu lastiklerinin geri dönüşüme gönderilmesi ile de önemli bir ekonomik katkı sağlanmış oluyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından toplanan lastikler geri dönüşümde kullanılmak üzere Antalya’ya götürülüyor. Her türlü zararlı haşerelere karşı mücadeleyi, uzun zamandır sürdürdüklerini belirten Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, "Yapılan mücadele sayesinde Manavgat’ta her geçen yıl sinek sayısı azalıyor. Gerçekten ciddi bir mücadele yapılıyor. Manavgat halkının rahat bir yaz geçirmeleri için gayret sarf ediyoruz” diye konuştu.
Manavgat’ta eski araç lastikleri toplanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi çevre sağlığı ekipleri, sineksiz bir yaz dönemi için eski araç lastiklerini topluyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, içinde biriken sular yüzünden önemli bir üreme kaynağı olan eski araç lastiklerini toplayarak, hem sinekle mücadele yapıyor hem de geri dönüşümle ekonomiye katkı sağlıyor.

En önemli halk sağlığı sorunlarından biri olan sinek ve haşere ile mücadele çalışmalarını özellikle yaz aylarında etkin bir biçimde sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kış aylarında da üretme kaynaklarının ortadan kaldırılması için yoğun çaba harcıyor. Eski, kullanılmayan ve çevreye gelişi güzel bırakılan araç lastikleri de içlerine dolan sular yüzünden önemli bir üreteme kaynağı olurken, Büyükşehir ekipleri Manavgat ilçesi’nde lastik toplama çalışmalarına hız verdi. Toplanan onlarca araç lastiği ile en öneli üreme kaynaklarından biri kurutulurken, bu lastiklerinin geri dönüşüme gönderilmesi ile de önemli bir ekonomik katkı sağlanmış oluyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından toplanan lastikler geri dönüşümde kullanılmak üzere Antalya’ya götürülüyor.

Her türlü zararlı haşerelere karşı mücadeleyi, uzun zamandır sürdürdüklerini belirten Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, "Yapılan mücadele sayesinde Manavgat’ta her geçen yıl sinek sayısı azalıyor. Gerçekten ciddi bir mücadele yapılıyor. Manavgat halkının rahat bir yaz geçirmeleri için gayret sarf ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.