SİGARAYA ZAM GELDİ

Ekonomi 05.05.2022 - 10:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

SİGARAYA ZAM GELDİ

Sigaraya zam geldi! 4 ayda 8 lira zam geldi…
Sigara zammından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor.   Geçtiğimiz ay Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren karara göre sarmalık kıyılmış tütünde geçerli ÖTV oranı yüzde 40'tan yüzde 55'e çıkarıldı. Bu haber sonrası sigara fiyatlarına zam beklentisi oluşmuştu ki bugün itibariyle sigara fiyatlarına 2 TL daha zam yapıldı. 5 Mayıs Perşembe günü sigara fiyatlarına 2 lira daha zam yapıldı. Son zammın ardından en ucuz sigara 25,50 TL, en pahalı sigara ise 40 TL oldu.  
Sigaraya zam geldi! 4 ayda 8 lira zam geldi…

Sigara zammından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor.

 

Geçtiğimiz ay Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren karara göre sarmalık kıyılmış tütünde geçerli ÖTV oranı yüzde 40'tan yüzde 55'e çıkarıldı. Bu haber sonrası sigara fiyatlarına zam beklentisi oluşmuştu ki bugün itibariyle sigara fiyatlarına 2 TL daha zam yapıldı.

5 Mayıs Perşembe günü sigara fiyatlarına 2 lira daha zam yapıldı.

Son zammın ardından en ucuz sigara 25,50 TL, en pahalı sigara ise 40 TL oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.