SİGARAYA 2 LİRA ZAM!

Ekonomi 13.03.2022 - 12:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

SİGARAYA 2 LİRA ZAM!

Sosyal medyadan duyurdu, en düşük sigara fiyatı 23,50 TL oldu
Sigaraya zam geldi.   Son günlerde pek çok üründe artan fiyatların ardından bir zam haberi de sigara için geldi. Sigarada Philip Morris grubuna 2 TL zam yapıldı. Son güncel sigara fiyatlarını paylaşan Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Dündar, Philip Morris grubunda en ucuz sigaranın 23,50 TL olduğunu duyurdu.  
Sosyal medyadan duyurdu, en düşük sigara fiyatı 23,50 TL oldu

Sigaraya zam geldi.

 

Son günlerde pek çok üründe artan fiyatların ardından bir zam haberi de sigara için geldi. Sigarada Philip Morris grubuna 2 TL zam yapıldı.

Son güncel sigara fiyatlarını paylaşan Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Dündar, Philip Morris grubunda en ucuz sigaranın 23,50 TL olduğunu duyurdu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.