Side'de sahiline ölü inek vurdu

Gündem 10.05.2017 - 09:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Side'de sahiline ölü inek vurdu

Side'de sahiline ölü inek vurdu
Antalya’nın Manavgat ilçesi Side sahiline ölü inek vurdu.  Manavgat’ın Side Mahallesi’nde 5 yıldızlı bir otelin sahilinde öğle saatlerinde inek leşi gören turistler durumu otel yetkililerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Manavgat Belediyesi zabıtaları ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı iş makineleri geldi. İnek leşi iş makineleri ile sahilden alınarak götürüldü. Öte yandan, bugün sabah saatlerinde Alanya'nın Keykubat Plajı’na bir inek leşi vurmuştu. Alanya ilçesinde bir ay içinde 6 inek leşinin sahile vurduğu öğrenilirken, Side'de sahile vuran inek leşinin de, diğerleriyle birlikte hayvan ticareti yapan bir gemiden telef olduğu için atıldığı tahmin ediliyor.
Side'de sahiline ölü inek vurdu

Antalya’nın Manavgat ilçesi Side sahiline ölü inek vurdu. 
Manavgat’ın Side Mahallesi’nde 5 yıldızlı bir otelin sahilinde öğle saatlerinde inek leşi gören turistler durumu otel yetkililerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Manavgat Belediyesi zabıtaları ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı iş makineleri geldi. İnek leşi iş makineleri ile sahilden alınarak götürüldü.
Öte yandan, bugün sabah saatlerinde Alanya'nın Keykubat Plajı’na bir inek leşi vurmuştu. Alanya ilçesinde bir ay içinde 6 inek leşinin sahile vurduğu öğrenilirken, Side'de sahile vuran inek leşinin de, diğerleriyle birlikte hayvan ticareti yapan bir gemiden telef olduğu için atıldığı tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.