SICAK HAVALAR ESNAFI VURDU

Gündem 25.06.2014 - 17:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

SICAK HAVALAR ESNAFI VURDU

Burdur’da genellikle üniversitelilerin uğrak yeri olan Hükümet Caddesi esnafları, işlerin azalmasıyla kendilerini dışarı attı.
Üniversite öğrencilerinin tatile gitmesi, piyasanın darboğazda olması esnafı zor durumda bıraktı. Genellikle yoğun çalışan bir cadde olarak bilinen, tarihi konakların yoğunluğuyla dikkat çeken Hükümet Caddesindeki esnaflar işlerin olmayışından dert yanarak sokak ortasına koydukları masa ve sandalyelerde vakit geçirmeye başladılar. Bu caddede bulunan cep telefonu dükkânları, giysi satıcıları, canlı müzik veren kafeteryalar, lokanta ve berberler Yaz mevsiminin gelmesi ve müşterilerinin azalmasıyla birlikte dükkânlarının önüne koydukları masalarda oturup sohbet etmeye başladı.  Esnafların bu durumları sıcak havaların esnafları vurduğunu gösterdi. Hükümet Caddesi ve diğer tüm caddelerdeki esnaflar Ramazan ayının gelmesini ve işlerinin artmasını ümit ediyorlar. 
Burdur’da genellikle üniversitelilerin uğrak yeri olan Hükümet Caddesi esnafları, işlerin azalmasıyla kendilerini dışarı attı.

Üniversite öğrencilerinin tatile gitmesi, piyasanın darboğazda olması esnafı zor durumda bıraktı.

Genellikle yoğun çalışan bir cadde olarak bilinen, tarihi konakların yoğunluğuyla dikkat çeken Hükümet Caddesindeki esnaflar işlerin olmayışından dert yanarak sokak ortasına koydukları masa ve sandalyelerde vakit geçirmeye başladılar.

Bu caddede bulunan cep telefonu dükkânları, giysi satıcıları, canlı müzik veren kafeteryalar, lokanta ve berberler Yaz mevsiminin gelmesi ve müşterilerinin azalmasıyla birlikte dükkânlarının önüne koydukları masalarda oturup sohbet etmeye başladı.  Esnafların bu durumları sıcak havaların esnafları vurduğunu gösterdi. Hükümet Caddesi ve diğer tüm caddelerdeki esnaflar Ramazan ayının gelmesini ve işlerinin artmasını ümit ediyorlar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.