SGK,UMUT'UN "GÜLSÜM ANNESİNE" DAVA AÇTI

Yaşam 31.05.2014 - 10:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

SGK,UMUT'UN "GÜLSÜM ANNESİNE" DAVA AÇTI

Antalya'da 2008 yılında trafik kazası sonucu felç olan ve kimliği tespit edilemeyen Rus gencin bakımını üstlenen Gülsüm Kabadayı'ya SGK eşinden anlaşmalı boşandığı iddiasıyla dava açtı.
Antalya'da geçirdiği trafik kazası sonrasında felç kalan ve Türkiye'nin "Umut" olarak tanıdığı Rus gence koruyucu annelik yapan Kabadayı,SGK'dan gelen ihtarname ile şaşkınlık yaşadı.SGK tarafından, eşiyle anlaşmalı boşandığı gerekçesiyle babasından 2006 yılında bağlanan maaşının kesildiğini, bugüne kadar aldığı 36 bin lira maaş ve 25 bin liralık ilaç masrafının faiziyle geri alınması için hakkında dava açıldığını anlatan Kabadayı, hiçbir karşılık beklemeksizin Umut'a bakarken açılan dava ile zor duruma düştüğünü ifade etti.Umut'un bakımı için Rusya'da toplanan yardımlara Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün el koyduğunu iddia eden Kabadayı, "Rusya'dan Umut'un bakımı için ne kadar para geldiğini dahi bilmiyorum" dedi.Kabadayı, tedavi için Samsun'a gelmeden önce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerinin evine geldiğini belirterek, şöyle konuştu:"Moskova'dan Umut'un bakımı için gelen parayı istediler, bu yüzden onlarla tartıştık. Samsun'a geldikten sonra arkamızdan kim şikayetçi olmuşsa 'eşiyle anlaşmalı boşandılar' iddiasıyla SGK soruşturma başlattı. Şeker hastasıyım. Kullandığım insulin ve diğer ilaçların parası olan 25 bin lira ile eşimden ayrıldıktan sonra babamdan bağlanan toplam 36 bin liranın faiziyle alınması için dava açılmış."Avukatlarla görüştüğünü, davaya bakmak için 5 bin lira istediklerini söyleyen Kabadayı, "Başbakanımız her zaman bana sahip çıktı. Ondan Allah razı olsun. Yine bize sahip çıkmasını istiyorum" diye konuştu.
Antalya'da 2008 yılında trafik kazası sonucu felç olan ve kimliği tespit edilemeyen Rus gencin bakımını üstlenen Gülsüm Kabadayı'ya SGK eşinden anlaşmalı boşandığı iddiasıyla dava açtı.

Antalya'da geçirdiği trafik kazası sonrasında felç kalan ve Türkiye'nin "Umut" olarak tanıdığı Rus gence koruyucu annelik yapan Kabadayı,SGK'dan gelen ihtarname ile şaşkınlık yaşadı.SGK tarafından, eşiyle anlaşmalı boşandığı gerekçesiyle babasından 2006 yılında bağlanan maaşının kesildiğini, bugüne kadar aldığı 36 bin lira maaş ve 25 bin liralık ilaç masrafının faiziyle geri alınması için hakkında dava açıldığını anlatan Kabadayı, hiçbir karşılık beklemeksizin Umut'a bakarken açılan dava ile zor duruma düştüğünü ifade etti.Umut'un bakımı için Rusya'da toplanan yardımlara Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün el koyduğunu iddia eden Kabadayı, "Rusya'dan Umut'un bakımı için ne kadar para geldiğini dahi bilmiyorum" dedi.

Kabadayı, tedavi için Samsun'a gelmeden önce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerinin evine geldiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Moskova'dan Umut'un bakımı için gelen parayı istediler, bu yüzden onlarla tartıştık. Samsun'a geldikten sonra arkamızdan kim şikayetçi olmuşsa 'eşiyle anlaşmalı boşandılar' iddiasıyla SGK soruşturma başlattı. Şeker hastasıyım. Kullandığım insulin ve diğer ilaçların parası olan 25 bin lira ile eşimden ayrıldıktan sonra babamdan bağlanan toplam 36 bin liranın faiziyle alınması için dava açılmış."

Avukatlarla görüştüğünü, davaya bakmak için 5 bin lira istediklerini söyleyen Kabadayı, "Başbakanımız her zaman bana sahip çıktı. Ondan Allah razı olsun. Yine bize sahip çıkmasını istiyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.