SGK PEŞİN ÖDEMEDE SÜREYİ UZATTI

Gündem 27.09.2017 - 12:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

SGK PEŞİN ÖDEMEDE SÜREYİ UZATTI

SON GÜN 2 EKİM
Burdur SGK İl Müdürü Bayram Balban, '7020 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasının ödeme süresi' ile ilgili basın açıklaması yaptı. 7020 sayılı Kanun kapsamında borçlarını yapılandırıp peşin ödeme seçeneğini seçen işveren ve sigortalıların mağduriyetlerinin giderilebilmesi bakımından 31 Ağustos 2017 olan son ödeme tarihinin bilahare alınan karara istinaden 2 Ekim 2017 tarihine kadar uzatıldığını ifade eden İl Müdürü Balban sözlerine şöyle devam etti. “SGK borcu olup da 7020 sayılı yapılandırma yapan ve peşin ödemeyi tercih eden vatandaşlarımız bu fırsatı kaçırmamalıdır. 2 Ekim 2017 tarihine kadar yapılandırma borcunu mutlaka ilgili kanunda belirlenen geç ödeme zammı ile birlikte ödemelidir” Ayrıca, ilerleyen dönemde yapılandırması bozulanların daha sıkı icra takibine alınacağını vurgulayan İl Müdürü Balban, vatandaşları icra takibine düşmemeleri konusunda uyardı. 
SON GÜN 2 EKİM

Burdur SGK İl Müdürü Bayram Balban, '7020 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasının ödeme süresi' ile ilgili basın açıklaması yaptı.

7020 sayılı Kanun kapsamında borçlarını yapılandırıp peşin ödeme seçeneğini seçen işveren ve sigortalıların mağduriyetlerinin giderilebilmesi bakımından 31 Ağustos 2017 olan son ödeme tarihinin bilahare alınan karara istinaden 2 Ekim 2017 tarihine kadar uzatıldığını ifade eden İl Müdürü Balban sözlerine şöyle devam etti.

“SGK borcu olup da 7020 sayılı yapılandırma yapan ve peşin ödemeyi tercih eden vatandaşlarımız bu fırsatı kaçırmamalıdır. 2 Ekim 2017 tarihine kadar yapılandırma borcunu mutlaka ilgili kanunda belirlenen geç ödeme zammı ile birlikte ödemelidir”

Ayrıca, ilerleyen dönemde yapılandırması bozulanların daha sıkı icra takibine alınacağını vurgulayan İl Müdürü Balban, vatandaşları icra takibine düşmemeleri konusunda uyardı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.