SGK MÜDÜRÜNDEN BAŞKAN ÖZEL'E ZİYARET

Gündem 27.01.2021 - 09:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

SGK MÜDÜRÜNDEN BAŞKAN ÖZEL'E ZİYARET

SGK Müdüründen Başkan Özel'e Ziyaret
Burdur Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Bayram BALBAN Bucak Ziraat Odası’nı ziyaret etti.   Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Bilal ÖZEL ve Yönetim Kurulu üyemiz Ahmet Soylu hazır bulundu. Oda Başkanımız Bilal ÖZEL ziyaretlerinden dolayı SGK İl Müdürümüze teşekkür ederken SGK borçlarının yapılandırılmasına ilişkin olarak konulara değindi.   SGK il Müdürü Sayın BALBAN yaptığı açıklamada, ”7256 sayılı kanun kapsamında SGK'ya borçlarını yapılandırmak isteyen BAĞ-KUR prim borcu olan veya sildirmek isteyen, dondurulmuş günleri olanlar E-Devlet üzerinden İşveren borcu olan üyelerimiz ise E bildirge şifresi ile Kuruma gitmeden veya BURDUR SGİM veya Merkez Müdürlüklerine giderek 01.02. 2021 tarihine kadar Tüm borçlarını yapılandırabilirler. “Dedi.  
SGK Müdüründen Başkan Özel'e Ziyaret

Burdur Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Bayram BALBAN Bucak Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

 

Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Bilal ÖZEL ve Yönetim Kurulu üyemiz Ahmet Soylu hazır bulundu.

Oda Başkanımız Bilal ÖZEL ziyaretlerinden dolayı SGK İl Müdürümüze teşekkür ederken SGK borçlarının yapılandırılmasına ilişkin olarak konulara değindi.

 

SGK il Müdürü Sayın BALBAN yaptığı açıklamada, ”7256 sayılı kanun kapsamında SGK'ya borçlarını yapılandırmak isteyen BAĞ-KUR prim borcu olan veya sildirmek isteyen, dondurulmuş günleri olanlar E-Devlet üzerinden İşveren borcu olan üyelerimiz ise E bildirge şifresi ile Kuruma gitmeden veya BURDUR SGİM veya Merkez Müdürlüklerine giderek 01.02. 2021 tarihine kadar Tüm borçlarını yapılandırabilirler. “Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.