SERVİS MİDİBÜSÜ KAZASI UCUZ ATLATILDI: 1 YARALI

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2014 - 09:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

SERVİS MİDİBÜSÜ KAZASI UCUZ ATLATILDI: 1 YARALI

ANTALYA’DAKİ KAZAYA DAĞDAN KOPUP, YOLA DÜŞEN BİR KAYA PARÇASI SEBEP OLDU
Antalya’da servis midibüsünün yoldan çıkması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kazaya dağdan kopup, yola düşen bir kaya parçasının sebep olduğu belirtildi.Edinilen bilgiye göre kaza, Kemer-Antalya yolu Küçük Çaltıcak mevkinde saat 18.00 sırasında, yeni balıkçı barınağı yakınında meydana geldi.Kemer ilçesinde bulunan Güney Antalya Turizmini Geliştirme ve Alt Yapı Birliği (GATAB) personeli mesai saatinin ardından Recep Ç. idaresindeki 07 VY 114 plakalı midibüs ile Antalya’ya doğru yola çıktı. Recep Ç., Küçük Çaltıcak mevkiine geldiğinde yolunda bir kaya parçasını gördü. Solunda otomobil olması nedeniyle manevra yapamayan Recep Ç., taşı midibüsün altına alarak sürüklenmeye başladı. Havanın yağmurlu olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini de kaybeden Recep Ç. idaresindeki midibüs şarampoldeki dere yatağı kenarında yığılı olan kumluk alana çıkarak durabildi. İçinde 22 kişinin bulunduğu midibüsün dere yatağına uçmaması ise olası bir faciayı önledi. Kazada bacağından yaralanan bir kişi ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ve itfaiye ekipleri yolda güvenlik önlemi aldı.40 yıldır kaptanlık yaptığını söyleyen Recep Ç., ilk kez kaza yaptığını ona da önüne çıkan kayanın sebep olduğunu söyledi.Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
ANTALYA’DAKİ KAZAYA DAĞDAN KOPUP, YOLA DÜŞEN BİR KAYA PARÇASI SEBEP OLDU

Antalya’da servis midibüsünün yoldan çıkması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kazaya dağdan kopup, yola düşen bir kaya parçasının sebep olduğu belirtildi.
Edinilen bilgiye göre kaza, Kemer-Antalya yolu Küçük Çaltıcak mevkinde saat 18.00 sırasında, yeni balıkçı barınağı yakınında meydana geldi.
Kemer ilçesinde bulunan Güney Antalya Turizmini Geliştirme ve Alt Yapı Birliği (GATAB) personeli mesai saatinin ardından Recep Ç. idaresindeki 07 VY 114 plakalı midibüs ile Antalya’ya doğru yola çıktı. Recep Ç., Küçük Çaltıcak mevkiine geldiğinde yolunda bir kaya parçasını gördü. Solunda otomobil olması nedeniyle manevra yapamayan Recep Ç., taşı midibüsün altına alarak sürüklenmeye başladı. Havanın yağmurlu olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini de kaybeden Recep Ç. idaresindeki midibüs şarampoldeki dere yatağı kenarında yığılı olan kumluk alana çıkarak durabildi. İçinde 22 kişinin bulunduğu midibüsün dere yatağına uçmaması ise olası bir faciayı önledi. Kazada bacağından yaralanan bir kişi ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ve itfaiye ekipleri yolda güvenlik önlemi aldı.
40 yıldır kaptanlık yaptığını söyleyen Recep Ç., ilk kez kaza yaptığını ona da önüne çıkan kayanın sebep olduğunu söyledi.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.