Servet Olpak Geri mi Geliyor?

Gündem 30.05.2019 - 17:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Servet Olpak Geri mi Geliyor?

Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak’ın 2018’in Ekim ayında görevden alınmıştı.
Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak’ın 2018’in Ekim ayında görevden alınmıştı. Yerine uzun müddet kimse atanamamıştı, halk dilinde kayyum olarak bilinen Vali Yardımcısı ile yönetilen Burdur İl Özel İdaresine kısa bir süre önce iç denetçilik görevinde bulunan Asım Ertilav atanmıştı. Edindiğimiz bilgiye göre Servet Olpak’ın açmış olduğu mahkemeyi kazandığı, kısa süre içerisinde görevine iade edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. Servet Olpak’ın alınmasında Burdur Ak Parti ile Başkanı Volkan Mengi ve Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’in etkili olduğu ancak Servet Olpak’ın Genel Sekreterliğe iade edilmesi için Yasin Uğur’un destek vereceği gelen bilgiler arasında. Milletvekili Yasin Uğur’un Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak ile irtibatlı olduğu konuşulmakta.
Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak’ın 2018’in Ekim ayında görevden alınmıştı.

Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak’ın 2018’in Ekim ayında görevden alınmıştı. Yerine uzun müddet kimse atanamamıştı, halk dilinde kayyum olarak bilinen Vali Yardımcısı ile yönetilen Burdur İl Özel İdaresine kısa bir süre önce iç denetçilik görevinde bulunan Asım Ertilav atanmıştı.

Edindiğimiz bilgiye göre Servet Olpak’ın açmış olduğu mahkemeyi kazandığı, kısa süre içerisinde görevine iade edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. Servet Olpak’ın alınmasında Burdur Ak Parti ile Başkanı Volkan Mengi ve Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’in etkili olduğu ancak Servet Olpak’ın Genel Sekreterliğe iade edilmesi için Yasin Uğur’un destek vereceği gelen bilgiler arasında. Milletvekili Yasin Uğur’un Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak ile irtibatlı olduğu konuşulmakta.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.