Serik'te jandarmanın kontrolleri devam ediyor

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 26.04.2020 - 11:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Serik'te jandarmanın kontrolleri devam ediyor

Serik'te jandarmanın kontrolleri devam ediyor
 Serik ilçesinde jandarma ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin kontrollerini sürdürüyor.  İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Abdurrahmanlar ve Gebiz mahallelerinde oluşturdukları kontrol noktalarında araçları durdurarak sürücü ve yolcuların izin belgeleri ile maske kontrollerini yapıyor. Kontroller sırasında, sokağa çıkmasında sakınca bulunmayanlara maske takmaları ve sosyal mesafe kurallarını hatırlatan ekipler, sokağa çıkmaması gereken 20 yaş altındaki bir kişiye para cezası uyguladı.  Uygulamanın sadece sokağa çıkma yasağı süresince devam etmeyeceğini belirten jandarma ekipleri, ayrıca Antalya iline giriş çıkışların İçişleri Bakanlığı genelgesine istinaden uzatıldığını ve giriş çıkışların izne tabi olduğunu hatırlatarak jandarma sorumluluk alanında belirli noktalarda kontrollerin devam edeceğini duyurdu. Bu arada, kontroller sırasında belgeleri eksik olan sürücülere de trafik cezası kesildi. 
Serik'te jandarmanın kontrolleri devam ediyor

 Serik ilçesinde jandarma ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin kontrollerini sürdürüyor. 

İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Abdurrahmanlar ve Gebiz mahallelerinde oluşturdukları kontrol noktalarında araçları durdurarak sürücü ve yolcuların izin belgeleri ile maske kontrollerini yapıyor.

Kontroller sırasında, sokağa çıkmasında sakınca bulunmayanlara maske takmaları ve sosyal mesafe kurallarını hatırlatan ekipler, sokağa çıkmaması gereken 20 yaş altındaki bir kişiye para cezası uyguladı. 

Uygulamanın sadece sokağa çıkma yasağı süresince devam etmeyeceğini belirten jandarma ekipleri, ayrıca Antalya iline giriş çıkışların İçişleri Bakanlığı genelgesine istinaden uzatıldığını ve giriş çıkışların izne tabi olduğunu hatırlatarak jandarma sorumluluk alanında belirli noktalarda kontrollerin devam edeceğini duyurdu.

Bu arada, kontroller sırasında belgeleri eksik olan sürücülere de trafik cezası kesildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.