Serik’te dinlerin Noel ayini

Dünya 26.12.2016 - 15:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Serik’te dinlerin Noel ayini

Antalya Serik’te dinlerin Noel ayini...
Antalya’da yerleşik yaşayanlar ve tatile gelen Hıristiyanlar, Serik İlçesi'nde cami, kilise ve sinagogun bir arada bulunduğu Hoşgörü (Dinler) Bahçesi'nde, Noel ayini yaptı. Serik'e bağlı Belek turizm merkezinde, Belek Turizm Yatırımcıları Birliği (BETÜYAB) içerisinde 3 dinin ibadet yerinin bulunduğu Hoşgörü Bahçesi'nde, Noel ayını yapıldı. Antalya Kilisesi'nde görevli papaz Ludger Paskert'in yönettiği ayine, Alanya'da papazlık yapan Frieder Lenger ile yerleşik yaşayan ve tatile gelen Hıristiyanlar katıldı. Cami ve sinagogun ortasında kalan küçük kilisedeki ayinde papaz Ludger Paskert, Noel'i kutladı. Noel ilahilerinin okunduğu ayinde, barış ve dostluk mesajları verildi. Ayin, piyano resitaliyle sona erdi. Serik’teki bu ayin yerleşik yaşayan ve Antalya’yı ziyarete gelen turistler için Noel sürprizi ve dinlerinin ibadeti sayıldı. 
Antalya Serik’te dinlerin Noel ayini...

Antalya’da yerleşik yaşayanlar ve tatile gelen Hıristiyanlar, Serik İlçesi'nde cami, kilise ve sinagogun bir arada bulunduğu Hoşgörü (Dinler) Bahçesi'nde, Noel ayini yaptı.

Serik'e bağlı Belek turizm merkezinde, Belek Turizm Yatırımcıları Birliği (BETÜYAB) içerisinde 3 dinin ibadet yerinin bulunduğu Hoşgörü Bahçesi'nde, Noel ayını yapıldı. Antalya Kilisesi'nde görevli papaz Ludger Paskert'in yönettiği ayine, Alanya'da papazlık yapan Frieder Lenger ile yerleşik yaşayan ve tatile gelen Hıristiyanlar katıldı. Cami ve sinagogun ortasında kalan küçük kilisedeki ayinde papaz Ludger Paskert, Noel'i kutladı. Noel ilahilerinin okunduğu ayinde, barış ve dostluk mesajları verildi. Ayin, piyano resitaliyle sona erdi. Serik’teki bu ayin yerleşik yaşayan ve Antalya’yı ziyarete gelen turistler için Noel sürprizi ve dinlerinin ibadeti sayıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.