SERA İÇERİSİNDEKİ YASA DIŞI KENEVİR EKİMİNE OPERASYON

Asayiş 26.10.2021 - 12:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

SERA İÇERİSİNDEKİ YASA DIŞI KENEVİR EKİMİNE OPERASYON

JANDARMA EKİPLERİ SERA İÇERİSİNDEKİ YASA DIŞI KENEVİR EKİMİNE OPERASYON DÜZENLEDİ
Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.   Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Gölhisar Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen çalışmada Burdur ili, Çavdır İlçesi, Söğüt Beldesinde sera içerisinde yasadışı kenevir ekimi yapıldığı bilgisi alınmıştır.   Elde edilen bilgiler doğrultusunda yapılan çalışma ve tespit sonucunda Burdur ili, Çavdır İlçesi, Söğüt Beldesinde Burdur İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca icra edilen adli arama sonucunda (İ.A.) isimli şahsa ait araçta yapılan aramada (5) gr. Kubar esrar ve aynı şahsa ait (4) ayrı serada yapılan aramada ise yasadışı ekim yapılan (62) kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir.    Gölhisar Cumhuriyet Savcısının kararıyla ele geçen kenevir bitkileri imha edilerek, şüpheli şahıs ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.      
JANDARMA EKİPLERİ SERA İÇERİSİNDEKİ YASA DIŞI KENEVİR EKİMİNE OPERASYON DÜZENLEDİ

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.

 
Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Gölhisar Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen çalışmada Burdur ili, Çavdır İlçesi, Söğüt Beldesinde sera içerisinde yasadışı kenevir ekimi yapıldığı bilgisi alınmıştır.

 

Elde edilen bilgiler doğrultusunda yapılan çalışma ve tespit sonucunda Burdur ili, Çavdır İlçesi, Söğüt Beldesinde Burdur İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca icra edilen adli arama sonucunda (İ.A.) isimli şahsa ait araçta yapılan aramada (5) gr. Kubar esrar ve aynı şahsa ait (4) ayrı serada yapılan aramada ise yasadışı ekim yapılan (62) kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir. 

 

Gölhisar Cumhuriyet Savcısının kararıyla ele geçen kenevir bitkileri imha edilerek, şüpheli şahıs ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.