Senirkent’teki yangında faciadan dönüldü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.07.2018 - 09:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Senirkent’teki yangında faciadan dönüldü

Kerpiç ev yangınına zamanında müdahale faciayı engelledi
Isparta’nın Senirkent ilçesine bağlı Büyükkabaca beldesinde kullanılmayan ve bodrum katında mazot bulunan kerpiç evdeki yangın itfaiyenin zamanında müdahalesi ile söndürüldü. Edinilen bilgiye göre, dün saat 14.15 sıralarında Senirkent’e bağlı Büyükkabaca beldesinde Yüksel Ülperen’e ait kullanılmayan kerpiç evde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen Büyükkabaca Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürerek soğutma çalışması yaptı. Olay sonrasında yapılan kontrollerde evin bodrum katında bir miktar mazot bulunduğu ortaya çıktı. Yangın söndürme ve soğutma çalışmalarının ardından evin yıkım işlemi yapıldı. İtfaiye ekiplerinin yangına zamanında müdahale ettiğini ve kısa sürede söndürme çalışmalarını tamamladığını dile getiren görgü tanıkları, çevredeki evlere sıçrayabileceği öngörülen yangında olası bir facianın da engellendiğini söylediler.
Kerpiç ev yangınına zamanında müdahale faciayı engelledi

Isparta’nın Senirkent ilçesine bağlı Büyükkabaca beldesinde kullanılmayan ve bodrum katında mazot bulunan kerpiç evdeki yangın itfaiyenin zamanında müdahalesi ile söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, dün saat 14.15 sıralarında Senirkent’e bağlı Büyükkabaca beldesinde Yüksel Ülperen’e ait kullanılmayan kerpiç evde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen Büyükkabaca Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürerek soğutma çalışması yaptı. Olay sonrasında yapılan kontrollerde evin bodrum katında bir miktar mazot bulunduğu ortaya çıktı. Yangın söndürme ve soğutma çalışmalarının ardından evin yıkım işlemi yapıldı.

İtfaiye ekiplerinin yangına zamanında müdahale ettiğini ve kısa sürede söndürme çalışmalarını tamamladığını dile getiren görgü tanıkları, çevredeki evlere sıçrayabileceği öngörülen yangında olası bir facianın da engellendiğini söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.