ŞELALE MAHALLESİ’NDE SEKİZİNCİ PARK YAPILIYOR

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2014 - 12:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ŞELALE MAHALLESİ’NDE SEKİZİNCİ PARK YAPILIYOR

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde 7 park kazandırılan Şelale Mahallesi’ne, yeni bir park daha inşa ediliyor.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde 7 park kazandırılan Şelale Mahallesi’ne, yeni bir park daha inşa ediliyor. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şelale Mahallesi’nde iki parkın yapımını tamamlarken, yeni bir parkın da yapımına başladı. Yeni parklar, Gümüşköy Cami’nin yanında 3487 Sokak’ta ve 3471 Sokak’ta hizmete girdi. Çevresini güzelleştiren, bölgede yaşayanların dinlenme, spor ve yeşil alan ihtiyacını karşılayan iki parkın 2 dönümden oluştuğu, basketbol sahası, yürüyüş parkuru, açık hava spor aletlerinin olduğu parklarda, çatılı kamelya, bank ve çocuk oyun grubu da yer aldığı, parkın çevresindeki kaldırımlarda, görme engelli vatandaşların yürürken yollarını takip etmeleri için oluklu takip taşları kullanıldığı, tekerlekli sandalyelerin geçişi için de parkın girişlerine rampalar yerleştirildiği belirtildi.Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 3100 Sokak’ta yapımına başlanan parkın ise 2 dönümden oluştuğu, basketbol sahası, çatılı kamelya, açık hava spor aletleri ve çocuk oyun mobilyalarının yer alacağı bildirildi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde 7 park kazandırılan Şelale Mahallesi’ne, yeni bir park daha inşa ediliyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde 7 park kazandırılan Şelale Mahallesi’ne, yeni bir park daha inşa ediliyor. 
Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şelale Mahallesi’nde iki parkın yapımını tamamlarken, yeni bir parkın da yapımına başladı. Yeni parklar, Gümüşköy Cami’nin yanında 3487 Sokak’ta ve 3471 Sokak’ta hizmete girdi. Çevresini güzelleştiren, bölgede yaşayanların dinlenme, spor ve yeşil alan ihtiyacını karşılayan iki parkın 2 dönümden oluştuğu, basketbol sahası, yürüyüş parkuru, açık hava spor aletlerinin olduğu parklarda, çatılı kamelya, bank ve çocuk oyun grubu da yer aldığı, parkın çevresindeki kaldırımlarda, görme engelli vatandaşların yürürken yollarını takip etmeleri için oluklu takip taşları kullanıldığı, tekerlekli sandalyelerin geçişi için de parkın girişlerine rampalar yerleştirildiği belirtildi.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 3100 Sokak’ta yapımına başlanan parkın ise 2 dönümden oluştuğu, basketbol sahası, çatılı kamelya, açık hava spor aletleri ve çocuk oyun mobilyalarının yer alacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.