SEL SULARI ÇEKİLİNCE

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2018 - 09:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

SEL SULARI ÇEKİLİNCE

Selde telef olan hayvanlar sular çekilince ortaya çıktı
Afyonkarahisar’da meydana gelen sel felaketinde telef olan 9 büyükbaş ve 70 küçükbaş hayvanın leşleri, sular çekilince ortaya çıktı. İhsaniye ilçesine bağlı Döğer ve Yaylabağı beldeleri ile birçok köyü önceki gün yağan sağanak yağmur sonucu sel basmıştı. Baskında 70 ev selden etkilenirken 9 büyükbaş ve 70 küçükbaş hayvanın telef olduğu bildirildi. Sel sularının götürdüğü hayvanlar suların çekilmesiyle ortaya çıktı.
Selde telef olan hayvanlar sular çekilince ortaya çıktı

Afyonkarahisar’da meydana gelen sel felaketinde telef olan 9 büyükbaş ve 70 küçükbaş hayvanın leşleri, sular çekilince ortaya çıktı.

İhsaniye ilçesine bağlı Döğer ve Yaylabağı beldeleri ile birçok köyü önceki gün yağan sağanak yağmur sonucu sel basmıştı. Baskında 70 ev selden etkilenirken 9 büyükbaş ve 70 küçükbaş hayvanın telef olduğu bildirildi. Sel sularının götürdüğü hayvanlar suların çekilmesiyle ortaya çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.