ŞEKERDE ÜRETİM YAVAŞLIYOR MU?

Gündem 29.09.2017 - 10:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ŞEKERDE ÜRETİM YAVAŞLIYOR MU?

BURDUR ŞEKER FABRİKASINDA ŞEKER ÜRETİMİ YAVAŞLIYOR MU?
Burdur Şeker Fabrikasında geçen haftalarda başlayan pancar alım kampanya dönemi halen devam ediyor. Pancar yüklü traktörlerin veya kamyonların eskisi kadar sık görülmemesi “Şeker Üretimi Yavaşlıyor mu?”, “Kampanya Dönemi Uzatılacak mı?”, “Diğer illerden daha fazla şeker pancarı mı alınacak?” sorularını akıllara getirdi. Şeker pancarında kota, şekerde kota uygulamalarının yapılması, bu uygulamaların kaldırılması çiftçileri pancar ekimi yapıp yapmamaları konusunda tereddüde düşürdü. Burdur şeker Fabrikasının kantar bölümünün de olduğu alt kısmında eskisi kadar sık pancar yüklü traktörler veya pancar yüklü kamyonların görülmemesi Burdur Şeker Fabrikasında şeker üretimin yavaşladığı sorusunu akıllara getiriyor. 
BURDUR ŞEKER FABRİKASINDA ŞEKER ÜRETİMİ YAVAŞLIYOR MU?

Burdur Şeker Fabrikasında geçen haftalarda başlayan pancar alım kampanya dönemi halen devam ediyor. Pancar yüklü traktörlerin veya kamyonların eskisi kadar sık görülmemesi “Şeker Üretimi Yavaşlıyor mu?”, “Kampanya Dönemi Uzatılacak mı?”, “Diğer illerden daha fazla şeker pancarı mı alınacak?” sorularını akıllara getirdi.

Şeker pancarında kota, şekerde kota uygulamalarının yapılması, bu uygulamaların kaldırılması çiftçileri pancar ekimi yapıp yapmamaları konusunda tereddüde düşürdü.

Burdur şeker Fabrikasının kantar bölümünün de olduğu alt kısmında eskisi kadar sık pancar yüklü traktörler veya pancar yüklü kamyonların görülmemesi Burdur Şeker Fabrikasında şeker üretimin yavaşladığı sorusunu akıllara getiriyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.