ŞEHİTLİK'DE RESTORASYON VE TEMİZLİK

17.03.2020 - 13:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ŞEHİTLİK'DE RESTORASYON VE TEMİZLİK

Tefenni Belediye Başkanı Ümit ALAGÖZ Şehitlerimizi Unutmadı.
Tefenni İlçesi Belediye Başkanı Ümit Alşagöz, Kabristanlığımızda bulunan Şehitliğimizin girişindeki duvarlarda tadilat yapılarak onarılmış, Bayrağımızın rengi olan Kırmızı Beyaz'a boyanmıştır. Şehitliğimizde bulunan eskimiş Gönder de Şehitlerimizin Aziz Hatıralarına uygun olarak yenilenmiş ve daha büyük, görülebilir bir alana montesi yapılmıştır. Ayrıca Şehitliğimizin etrafı tel örgü ile çevrilmiş, zeminine kilit parke döşemesi yapılmıştır. (Zemin Kilit Parke döşemesini üstlenen İl Özel İdare Müdürlüğümüze ve personeline de ayrıca teşekkür ederim.) Bedenlerini bu vatan için siper eden, canlarını din-ü devlet, mülk-ü millet, istiklal ve istikbalimiz için feda eden ve şehadet mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizin her birini sonsuz rahmetine gark eyle Allah'ım. Aldıkları yaraları vücutlarında bir İstiklal Madalyası gibi taşıyan bütün gazilerimize rahmet eyle. Hürriyet ve istiklaline aşık olan bu aziz milleti, bir nefes hürriyetsiz, bir saniye istiklalsiz bırakma Allahım! Saygılarımla! Dedi.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit ALAGÖZ Şehitlerimizi Unutmadı.

Tefenni İlçesi Belediye Başkanı Ümit Alşagöz, Kabristanlığımızda bulunan Şehitliğimizin girişindeki duvarlarda tadilat yapılarak onarılmış, Bayrağımızın rengi olan Kırmızı Beyaz'a boyanmıştır. Şehitliğimizde bulunan eskimiş Gönder de Şehitlerimizin Aziz Hatıralarına uygun olarak yenilenmiş ve daha büyük, görülebilir bir alana montesi yapılmıştır. Ayrıca Şehitliğimizin etrafı tel örgü ile çevrilmiş, zeminine kilit parke döşemesi yapılmıştır. (Zemin Kilit Parke döşemesini üstlenen İl Özel İdare Müdürlüğümüze ve personeline de ayrıca teşekkür ederim.)

Bedenlerini bu vatan için siper eden, canlarını din-ü devlet, mülk-ü millet, istiklal ve istikbalimiz için feda eden ve şehadet mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizin her birini sonsuz rahmetine gark eyle Allah'ım.

Aldıkları yaraları vücutlarında bir İstiklal Madalyası gibi taşıyan bütün gazilerimize rahmet eyle.

Hürriyet ve istiklaline aşık olan bu aziz milleti, bir nefes hürriyetsiz, bir saniye istiklalsiz bırakma Allahım!

Saygılarımla! Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.