Şehitlerin adını taşıyan fidanlar toprakla buluştu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2018 - 17:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Şehitlerin adını taşıyan fidanlar toprakla buluştu

Isparta Genç İş adamları Derneği (IGİAD), Isparta Garnizon Şehitliği'ndeki 42 şehit temsilen fidanları toprakla buluşturdu.
Isparta- Afyonkarahisar Karayolu üzerindeki Orman Bölge Müdürlüğü tarafından gösterilen alanda 42 şehit için fidan dikimi yapıldı. IGİAD Başkanı Barış Gümüş ve çok sayıda dernek yöneticisi, üyeler ve gönüllülerden oluşan topluluk, dikilen fidanların yanlarına şehitlerin isimlerini yazdılar. IGİAD Başkanı Barış Gümüş, "Bugün hayatımın en unutulmayacak günlerinden birini yaşadım. Garnizon Şehitliği’ndeki, 42 aziz şehidimiz adına IGİAD Şehitler Ormanı oluşturarak, fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Milletimiz ve kutsal vatanımız için kanlarını bu topraklara feda eden yiğitlerin adına fidanlar büyüyecek inşallah. Allah hepimizden razı olsun" dedi. IGİAD Başkanı Gümüş, ayrıca yapılan etkinliğe destek veren Orman Bölge Müdürlüğü personellerine teşekkür etti.
Isparta Genç İş adamları Derneği (IGİAD), Isparta Garnizon Şehitliği'ndeki 42 şehit temsilen fidanları toprakla buluşturdu.

Isparta- Afyonkarahisar Karayolu üzerindeki Orman Bölge Müdürlüğü tarafından gösterilen alanda 42 şehit için fidan dikimi yapıldı. IGİAD Başkanı Barış Gümüş ve çok sayıda dernek yöneticisi, üyeler ve gönüllülerden oluşan topluluk, dikilen fidanların yanlarına şehitlerin isimlerini yazdılar.

IGİAD Başkanı Barış Gümüş, "Bugün hayatımın en unutulmayacak günlerinden birini yaşadım. Garnizon Şehitliği’ndeki, 42 aziz şehidimiz adına IGİAD Şehitler Ormanı oluşturarak, fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Milletimiz ve kutsal vatanımız için kanlarını bu topraklara feda eden yiğitlerin adına fidanlar büyüyecek inşallah. Allah hepimizden razı olsun" dedi.

IGİAD Başkanı Gümüş, ayrıca yapılan etkinliğe destek veren Orman Bölge Müdürlüğü personellerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.