ŞEHİTLERİMİZ KABİRLERİ BAŞINDA DUALARLA YÂD EDİLDİ

Gündem 19.03.2021 - 09:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ŞEHİTLERİMİZ KABİRLERİ BAŞINDA DUALARLA YÂD EDİLDİ

ŞEHİTLERİMİZ KABİRLERİ BAŞINDA DUALARLA YÂD EDİLDİ
Çanakkale Zaferinin 106. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla şehitlikte Çelenk Sunma Töreni düzenlendi.     Düzenlenen törende Şehitlik Anıtına Valilik Makamı, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Muharip Gaziler Derneği çelenklerinin sunulmasının ardından saygı atışı ile birlikte saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu. Tank Yüzbaşı Murat Evran tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çanakkale Zaferi ve 18 Mart Şehitlerimizi Anma Günü dolayısıyla düzenlenen şiir yarışmasında birinci olan Kahraman Askerim adlı şiir Gazi Himmet Can tarafından okundu.  Programın devamında Burdur Valisi Ali Arslantaş tarafından Şehitlik Özel Defteri imzalandı.  Program Vali Arslantaş'ın beraberinde protokol üyeleri, Şehit Aileleri ve Gazilerimiz ile birlikte Aziz Şehitlerimizi kabirleri başında ziyaret ederek karanfil bırakmaları ve okunan Kur'an-ı Kerim ve dualarla sona erdi. Programa başta Vali Ali Arslantaş olmak üzere Milletvekili Mehmet Göker, Garnizon Komutanı P. Albay Mehmet Fatih Ören, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Özkan Gürdoğan, Adalet Komisyonu Başkanı Hacı Süleyman Arslan, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Baro Başkanı Ramazan Gedik, Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hakan Başaklıgil, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Genel Sekreter Asım Ertilav, siyasi parti il başkanları, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Şehit aileleri ve Gaziler katıldı.            
ŞEHİTLERİMİZ KABİRLERİ BAŞINDA DUALARLA YÂD EDİLDİ

Çanakkale Zaferinin 106. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla şehitlikte Çelenk Sunma Töreni düzenlendi.

 

 

Düzenlenen törende Şehitlik Anıtına Valilik Makamı, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Muharip Gaziler Derneği çelenklerinin sunulmasının ardından saygı atışı ile birlikte saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu.


Tank Yüzbaşı Murat Evran tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çanakkale Zaferi ve 18 Mart Şehitlerimizi Anma Günü dolayısıyla düzenlenen şiir yarışmasında birinci olan Kahraman Askerim adlı şiir Gazi Himmet Can tarafından okundu. 


Programın devamında Burdur Valisi Ali Arslantaş tarafından Şehitlik Özel Defteri imzalandı. 


Program Vali Arslantaş'ın beraberinde protokol üyeleri, Şehit Aileleri ve Gazilerimiz ile birlikte Aziz Şehitlerimizi kabirleri başında ziyaret ederek karanfil bırakmaları ve okunan Kur'an-ı Kerim ve dualarla sona erdi.


Programa başta Vali Ali Arslantaş olmak üzere Milletvekili Mehmet Göker, Garnizon Komutanı P. Albay Mehmet Fatih Ören, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Özkan Gürdoğan, Adalet Komisyonu Başkanı Hacı Süleyman Arslan, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Baro Başkanı Ramazan Gedik, Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hakan Başaklıgil, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Genel Sekreter Asım Ertilav, siyasi parti il başkanları, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Şehit aileleri ve Gaziler katıldı.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.