ŞEHİTLER CUMHURİYET MEYDANINDA ANILDI

Gündem 16.05.2014 - 18:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ŞEHİTLER CUMHURİYET MEYDANINDA ANILDI

Milyonlarca Yüreğe Ateş Düştü
Burdur Memur –Sen tarafından Cumhuriyet Meydanında  düzenlenen, AK Parti ve  Saadet partisi il yönetimleri  ile çeşitli sivil toplum örgütlerinin de katıldığı törende Soma’da şehit olan işçiler için dua edildi ve gıyabi cenaze namazı kılındı. Törende kısa bir basın açıklaması yapan  Burdur Memur-Sen Başkanı  Ömer Faruk Bilgiç “ellerinin nasırları, alınlarının terleriyle çalışırken şehit olanlara selam olsun. Bu felaketle yüzlerce eve,  milyonlarca  yüreğe ateş düşmüştür; Allah böyle acıları bir daha yaşatmasın “ dedi.  Topluluk daha sonra gıyabi cenaze namazı kıldı ve dua edildi.         
Milyonlarca Yüreğe Ateş Düştü

Burdur Memur –Sen tarafından Cumhuriyet Meydanında  düzenlenen, AK Parti ve  Saadet partisi il yönetimleri  ile çeşitli sivil toplum örgütlerinin de katıldığı törende Soma’da şehit olan işçiler için dua edildi ve gıyabi cenaze namazı kılındı. Törende kısa bir basın açıklaması yapan  Burdur Memur-Sen Başkanı  Ömer Faruk Bilgiç “ellerinin nasırları, alınlarının terleriyle çalışırken şehit olanlara selam olsun. Bu felaketle yüzlerce eve,  milyonlarca  yüreğe ateş düşmüştür; Allah böyle acıları bir daha yaşatmasın “ dedi.

 Topluluk daha sonra gıyabi cenaze namazı kıldı ve dua edildi.     

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.