ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜDÜLER

Gündem 23.08.2015 - 20:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜDÜLER

Türkiye'nin bir çok şehrinde olduğu gibi Burdur’da da vatandaşlar son dönemde yaşanan terör olaylarını protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenlediler.
Türkiye'nin bir çok şehrinde olduğu gibi Burdur’da da  vatandaşlar son dönemde yaşanan terör olaylarını protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenlediler. Sosyal medya aracılığıyla bir araya gelerek, Cumhuriyet  Meydanı’ndan, ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Ne mutlu Türküm diye", "Vatan sana canım feda" sloganları eşliğinde Köprübaşı mevkiine doğru yürüdüler. Şehit Hakan Aktürk’ün fotoğrafının taşındığı yürüyüşte  kızı Aysel Aktürk de ön sıralarda yerini aldı. Bir gurup  Burdurlu’nun bulunduğu yürüyüşte Cumhuriyet Meydanı’nda önce saygı duruşu, ardından da İstiklal Marşı söylediler. Yürüyüş gurubu attıkları sloganlarla terörü lanetlediler.
Türkiye'nin bir çok şehrinde olduğu gibi Burdur’da da vatandaşlar son dönemde yaşanan terör olaylarını protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenlediler.

Türkiye'nin bir çok şehrinde olduğu gibi Burdur’da da  vatandaşlar son dönemde yaşanan terör olaylarını protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenlediler.

Sosyal medya aracılığıyla bir araya gelerek, Cumhuriyet  Meydanı’ndan, ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Ne mutlu Türküm diye", "Vatan sana canım feda" sloganları eşliğinde Köprübaşı mevkiine doğru yürüdüler.

Şehit Hakan Aktürk’ün fotoğrafının taşındığı yürüyüşte  kızı Aysel Aktürk de ön sıralarda yerini aldı. Bir gurup  Burdurlu’nun bulunduğu yürüyüşte Cumhuriyet Meydanı’nda önce saygı duruşu, ardından da İstiklal Marşı söylediler. Yürüyüş gurubu attıkları sloganlarla terörü lanetlediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.