Şehitler İçin 3024 Rakıma Türk Bayrağı Dikti

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2018 - 16:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Şehitler İçin 3024 Rakıma Türk Bayrağı Dikti

Şehitler için 3024 Rakıma Türk Bayrağı dikti...
Antalya’nın Kumluca İlçesi’nde yaşayan Şaban Dede, PKK'nın hain saldırı sonucu şehit ettiği Astsubay eşi, 11 aylık bebeği ve tüm Şehitler için Batı Torosları en yüksek ikinci dağı olan 3024 rakımlı Kaş Akdağ uyluk tepesine Türk Bayrağı dikti. Kumluca’da yaşayan 36 yaşındaki Şaban Dede, Batı Torosları en yüksek ikinci dağı olan 3024 rakımlı Kaş Akdağ uyluk tepesine PKK'nın hain saldırı sonucu şehit ettiği Astsubay eşi, 11 aylık bebeği ve tüm Şehitler için Türk Bayrağı dikti. 3024 rakımdaki Kaş Akdağ uyluk tepesine diktiği bayrağın hikayesini anlatan Şaban Dede, “Batı Antalya’nın ikinci yüksek dağına çıkarak 3024 rakımda bayrak olmadığını keşfettim. Bunu bir görev bilerek 1 hafta sonra tekrar çıkmak için 3,5 metre uzunluğunda 3 parça halinde demir direkleri ve 1,1 metre eninde 1,80 metre boyunda bayrakla çıkış yaptım. Bu mutlu güzel günü görmek nasip oldu. Diyeceğim şu ki; hiç bir güç bizim bayrak, vatan sevgimizi bütünlüğümüzü bozamayacağını göstermek gerekiyor biz bir bütünüz” dedi. Şaban Dede ayrıca bayrak dikiminde emeği geçen Oğuz Topaloğlu ve Veli Topaloğlu’na da teşekkür etti.
Şehitler için 3024 Rakıma Türk Bayrağı dikti...

Antalya’nın Kumluca İlçesi’nde yaşayan Şaban Dede, PKK'nın hain saldırı sonucu şehit ettiği Astsubay eşi, 11 aylık bebeği ve tüm Şehitler için Batı Torosları en yüksek ikinci dağı olan 3024 rakımlı Kaş Akdağ uyluk tepesine Türk Bayrağı dikti.

Kumluca’da yaşayan 36 yaşındaki Şaban Dede, Batı Torosları en yüksek ikinci dağı olan 3024 rakımlı Kaş Akdağ uyluk tepesine PKK'nın hain saldırı sonucu şehit ettiği Astsubay eşi, 11 aylık bebeği ve tüm Şehitler için Türk Bayrağı dikti. 3024 rakımdaki Kaş Akdağ uyluk tepesine diktiği bayrağın hikayesini anlatan Şaban Dede, “Batı Antalya’nın ikinci yüksek dağına çıkarak 3024 rakımda bayrak olmadığını keşfettim. Bunu bir görev bilerek 1 hafta sonra tekrar çıkmak için 3,5 metre uzunluğunda 3 parça halinde demir direkleri ve 1,1 metre eninde 1,80 metre boyunda bayrakla çıkış yaptım. Bu mutlu güzel günü görmek nasip oldu. Diyeceğim şu ki; hiç bir güç bizim bayrak, vatan sevgimizi bütünlüğümüzü bozamayacağını göstermek gerekiyor biz bir bütünüz” dedi.

Şaban Dede ayrıca bayrak dikiminde emeği geçen Oğuz Topaloğlu ve Veli Topaloğlu’na da teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.