Şehit Şengül dualarla anıldı

Gündem 25.10.2016 - 15:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Şehit Şengül dualarla anıldı

Şehit Uzman Çavuş Gökhan Şengül dualarla anıldı
Van'ın Çaldıran ilçesindeki terör saldırısında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Şengül için Afyonkarahisar’ın Çay ilçesi Akkonak kasabasındaki baba evinde Mevlid-i Şerif okutuldu. Afyonkarahisar Belediyesi tarafından şehidin baba ocağı Çayın Akkonak Kasabasında düzenlenen programda Şehit Gökhan Şengül bir kez daha rahmetle anıldı. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür etti.
Şehit Uzman Çavuş Gökhan Şengül dualarla anıldı

Van'ın Çaldıran ilçesindeki terör saldırısında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Şengül için Afyonkarahisar’ın Çay ilçesi Akkonak kasabasındaki baba evinde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından şehidin baba ocağı Çayın Akkonak Kasabasında düzenlenen programda Şehit Gökhan Şengül bir kez daha rahmetle anıldı. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.