Şehit cenazesinde fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2018 - 13:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Şehit cenazesinde fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

Şehit cenazesinin ardından kalp krizi geçiren vatandaştan acı haber geldi Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen sözleşmeli er Cumali Gür’ün cenaze töreninde fenalaşan vatandaş, hayatını kaybetti. Antalya'nın Manavgat ilçesi Kızılot Mahallesi'nde 22 Şubat'ta düzenlenen cenaze töreninin ardından Harun Bilgin isimli vatandaş aracının başında kalp krizi geçirdi. Çevredeki vatandaşların ve 112 ekiplerinin müdahalesiyle duran kalbi yeniden çalıştırılan Bilgin, Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Müdahalenin ardından hayati tehlikesi devam eden Harun Bilgin Antalya'da özel bir hastaneye sevk edildi. Harun Bilgin pazartesi günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası olan, Manavgat’ta bir içecek fabrikasında depocu olarak çalıştığı bildirilen Harun Bilgin, Aşağı Işıklar Mahallesi'nde defnedilecek.

Şehit cenazesinin ardından kalp krizi geçiren vatandaştan acı haber geldi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen sözleşmeli er Cumali Gür’ün cenaze töreninde fenalaşan vatandaş, hayatını kaybetti.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Kızılot Mahallesi'nde 22 Şubat'ta düzenlenen cenaze töreninin ardından Harun Bilgin isimli vatandaş aracının başında kalp krizi geçirdi. Çevredeki vatandaşların ve 112 ekiplerinin müdahalesiyle duran kalbi yeniden çalıştırılan Bilgin, Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Müdahalenin ardından hayati tehlikesi devam eden Harun Bilgin Antalya'da özel bir hastaneye sevk edildi. Harun Bilgin pazartesi günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Evli ve 2 çocuk babası olan, Manavgat’ta bir içecek fabrikasında depocu olarak çalıştığı bildirilen Harun Bilgin, Aşağı Işıklar Mahallesi'nde defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.