ŞEHİR İÇİ ULAŞIMA ZAM

Ekonomi 18.04.2022 - 13:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ŞEHİR İÇİ ULAŞIMA ZAM

ŞEHİR İÇİ ULAŞIMA YÜZDE 50 ZAM YAPILDI...
Artan akaryakıt fiyatları sonrasında Burdur’da halk otobüsü ücretlerine yüzde 50 zam yapıldı.   Yapılan zammın ardından halk otobüslerinde 5 lira olan indi bindi ücreti 7,5 lira, 3 lira 75 kuruş olan üniversite öğrencisi 5 liraya yükseldi.   Burdur Belediye Meclisi’nin bugün yapılan olağanüstü toplantısında daha önce halk otobüslerinde 5 lira olan indi bindi ücreti 7,5 liraya, üniversite öğrencisi 3,75 liradan 5 liraya, ilköğretim-lise öğrencisi 2,50 liradan 3,5 liraya yükseltilmesine bütün parti gruplarının oy birliği ile karar verildi. Burdur Halk Otobüsleri Kooperatifinin artan girdi maliyetlerini gerekçe göstererek ücretlerin yeniden belirlenmesi için müracaatı üzerine olağanüstü toplanan Belediye Meclisi’nde konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediyeden halk otobüslerine doğrudan gelir desteği için yeniden bir çalışma yapacaklarını belirtti.   Başkan Ercengiz; “Biz de üzerimize düşeni yapmayı yeniden değerlendireceğiz. Sadece belediye olarak bizim değil paydaş olan tüm kurum ve kuruluşlarında bu konuda elini taşın altına koyması gerektiğine inanıyoruz. Onun içinde önümüzdeki günlerde paydaşlarla bir toplantı yapacağız.” dedi  
ŞEHİR İÇİ ULAŞIMA YÜZDE 50 ZAM YAPILDI...

Artan akaryakıt fiyatları sonrasında Burdur’da halk otobüsü ücretlerine yüzde 50 zam yapıldı.

 

Yapılan zammın ardından halk otobüslerinde 5 lira olan indi bindi ücreti 7,5 lira, 3 lira 75 kuruş olan üniversite öğrencisi 5 liraya yükseldi.

 

Burdur Belediye Meclisi’nin bugün yapılan olağanüstü toplantısında daha önce halk otobüslerinde 5 lira olan indi bindi ücreti 7,5 liraya, üniversite öğrencisi 3,75 liradan 5 liraya, ilköğretim-lise öğrencisi 2,50 liradan 3,5 liraya yükseltilmesine bütün parti gruplarının oy birliği ile karar verildi.

Burdur Halk Otobüsleri Kooperatifinin artan girdi maliyetlerini gerekçe göstererek ücretlerin yeniden belirlenmesi için müracaatı üzerine olağanüstü toplanan Belediye Meclisi’nde konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediyeden halk otobüslerine doğrudan gelir desteği için yeniden bir çalışma yapacaklarını belirtti.

 

Başkan Ercengiz; “Biz de üzerimize düşeni yapmayı yeniden değerlendireceğiz. Sadece belediye olarak bizim değil paydaş olan tüm kurum ve kuruluşlarında bu konuda elini taşın altına koyması gerektiğine inanıyoruz. Onun içinde önümüzdeki günlerde paydaşlarla bir toplantı yapacağız.” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.