ŞEHİDE MEVLÜT OKUTULDU

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2015 - 10:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ŞEHİDE MEVLÜT OKUTULDU

ŞEHİT MEHMET ŞİMŞEK İÇİN BABA OCAĞINDA MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU
Geçtiğimiz Ekim ayında Tunceli'de mayın patlaması sonucu şehit olan Afyonkarahisarlı Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Şimşek’e baba ocağı Çay ilçesine bağlı Çayırpınar Köyü'nde yaklaşık bin kişinin katılımıyla mevlid-i şerif okutuldu. Şehit Şimşek, şehadetinin kırkıncı gününde düzenlenen programla bir kez daha anıldı. Şehidin baba ocağı Çay İlçesi Çayırpınar Köyü'nde düzenlenen yemekli mevlid-i şerif programına binlerce seveni katıldı. Mevlid-i şerif programında kısa bir değerlendirme yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehitleri unutmayarak mevlid okutulmasında destek olan herkese teşekkür etti. Programa, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Musa Uslan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Komutanı Kıdamli Albay Yusuf Kenan Topçu, Afyonkarahisar Asker Alma Bölge Başkanı Murat Diker, Çay Kaymakam Vekili Sultandağı Kaymakamı Muhammet Emin Güngör, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Afyonkarahisar Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Cem Kasapoğlu, şehit aileleri, gaziler ve köy halkı katıldı.  
ŞEHİT MEHMET ŞİMŞEK İÇİN BABA OCAĞINDA MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

Geçtiğimiz Ekim ayında Tunceli'de mayın patlaması sonucu şehit olan Afyonkarahisarlı Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Şimşek’e baba ocağı Çay ilçesine bağlı Çayırpınar Köyü'nde yaklaşık bin kişinin katılımıyla mevlid-i şerif okutuldu.

Şehit Şimşek, şehadetinin kırkıncı gününde düzenlenen programla bir kez daha anıldı. Şehidin baba ocağı Çay İlçesi Çayırpınar Köyü'nde düzenlenen yemekli mevlid-i şerif programına binlerce seveni katıldı. Mevlid-i şerif programında kısa bir değerlendirme yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehitleri unutmayarak mevlid okutulmasında destek olan herkese teşekkür etti.

Programa, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Musa Uslan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Komutanı Kıdamli Albay Yusuf Kenan Topçu, Afyonkarahisar Asker Alma Bölge Başkanı Murat Diker, Çay Kaymakam Vekili Sultandağı Kaymakamı Muhammet Emin Güngör, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Afyonkarahisar Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Cem Kasapoğlu, şehit aileleri, gaziler ve köy halkı katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.