“Seçim olmadan da esnaf ve vatandaşları ziyaret ediyoruz”

Siyaset 12.07.2018 - 15:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

“Seçim olmadan da esnaf ve vatandaşları ziyaret ediyoruz”

AK Parti teşkilatı, Cümbüşlü Caddesinde bulunan esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulundu.
AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı ve teşkilat üyeleri ile birlikte Cümbüşlü caddesinde bulunan esnafları ziyaret etti. Esnafların dükkanlarını tek tek gezen AK Parti Teşkilatı, esnafların hatırını sorarak, hayırlı işler temennisinde bulundu. Cümbüşlü caddesi esnafını ziyaret eden Başkan Mengi, “İl ve ilçelerimizde seçim olmadan da esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Biz sadece seçim çalışmalarında sahalara inen partilerden değiliz.  Esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini birinci ağızdan dinliyoruz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın görüş ve önerileri bizler için büyük önem arz ediyor. Elimizden geldiği kadar vatandaşımızı kucaklayıp onların taleplerini dinlemeye çalışıyoruz. Burdur’a hizmet noktasında her türlü fikre açığız. Ziyaretlerimiz periyodik olarak devam edecek” diye konuştu.
AK Parti teşkilatı, Cümbüşlü Caddesinde bulunan esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı ve teşkilat üyeleri ile birlikte Cümbüşlü caddesinde bulunan esnafları ziyaret etti. Esnafların dükkanlarını tek tek gezen AK Parti Teşkilatı, esnafların hatırını sorarak, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Cümbüşlü caddesi esnafını ziyaret eden Başkan Mengi, “İl ve ilçelerimizde seçim olmadan da esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Biz sadece seçim çalışmalarında sahalara inen partilerden değiliz.  Esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini birinci ağızdan dinliyoruz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın görüş ve önerileri bizler için büyük önem arz ediyor. Elimizden geldiği kadar vatandaşımızı kucaklayıp onların taleplerini dinlemeye çalışıyoruz. Burdur’a hizmet noktasında her türlü fikre açığız. Ziyaretlerimiz periyodik olarak devam edecek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.