SEBAHATTİN AKKAYA'NIN YAŞLILAR HAFTASI MESAJI

Siyaset 17.03.2014 - 12:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

SEBAHATTİN AKKAYA'NIN YAŞLILAR HAFTASI MESAJI

SEBAHATTİN AKKAYA'NIN YAŞLILAR HAFTASI MESAJI
Toplumumuzun tarihsel birikimini günümüze yansıtmaları, milli kültür ve medeniyet değerlerimizin yarınlara ulaşmasına vesile olmaları dolayısı ile değerli büyüklerimiz, aile ve toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleridir.                  Milletimiz, tarihinin her döneminde yaşlılarını baş tacı etmiş, onların engin tecrübelerinin kıymetini bilmiş ve bu sayede toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu canlı tutmayı başarmıştır. Bizler büyüklerine, anne ve babalarına hizmeti, onların ihtiyaçlarının karşılanması için gösterilen gayreti, ibadet kabul eden bir medeniyetin temsilcileriyiz.                 18-24 Mart tarihleri arasında kutladığımız Yaşlılar Haftasının toplumumuzu bugünlere ulaştıran yaşlılarımızın saygınlıklarının korunması, karşılaştıkları sosyal, ekonomik ve psikolojik sorunlarının belirlenmesi, çözüm yollarının aranması, kamuoyunun konuya ilgi, duyarlılık ve katılımlarının sağlanması açısından önemini biliyoruz.                 Biz de Burdur Belediyesi olarak tüm gayretimizle Huzurevimizde kalan yaşlılarımızın kendilerini sıcak bir aile ortamında hissetmeleri, rahat bir hayat sürmeleri için çalışıyoruz.                 Geçmişle gelecek arasında köprü vazifesi gören tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, ömürlerinin her gününü, her dakikasını sağlıkla, mutlulukla yaşamalarını dileyerek, saygılarımı sunuyorum.
SEBAHATTİN AKKAYA'NIN YAŞLILAR HAFTASI MESAJI

Toplumumuzun tarihsel birikimini günümüze yansıtmaları, milli kültür ve medeniyet değerlerimizin yarınlara ulaşmasına vesile olmaları dolayısı ile değerli büyüklerimiz, aile ve toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleridir.

                 Milletimiz, tarihinin her döneminde yaşlılarını baş tacı etmiş, onların engin tecrübelerinin kıymetini bilmiş ve bu sayede toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu canlı tutmayı başarmıştır. Bizler büyüklerine, anne ve babalarına hizmeti, onların ihtiyaçlarının karşılanması için gösterilen gayreti, ibadet kabul eden bir medeniyetin temsilcileriyiz.

                18-24 Mart tarihleri arasında kutladığımız Yaşlılar Haftasının toplumumuzu bugünlere ulaştıran yaşlılarımızın saygınlıklarının korunması, karşılaştıkları sosyal, ekonomik ve psikolojik sorunlarının belirlenmesi, çözüm yollarının aranması, kamuoyunun konuya ilgi, duyarlılık ve katılımlarının sağlanması açısından önemini biliyoruz.

                Biz de Burdur Belediyesi olarak tüm gayretimizle Huzurevimizde kalan yaşlılarımızın kendilerini sıcak bir aile ortamında hissetmeleri, rahat bir hayat sürmeleri için çalışıyoruz.

                Geçmişle gelecek arasında köprü vazifesi gören tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, ömürlerinin her gününü, her dakikasını sağlıkla, mutlulukla yaşamalarını dileyerek, saygılarımı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.