SAVAŞI BİTİREBİLECEK SÖZLER ‘VAZGEÇMEYE HAZIRIZ’

Dünya 23.03.2022 - 13:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

SAVAŞI BİTİREBİLECEK SÖZLER ‘VAZGEÇMEYE HAZIRIZ’

Ukrayna lideri Zelenskiy "Vazgeçmeye hazırız" dedi, şartını açıkladı
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, NATO üyeliği talebinden vazgeçmeye hazır olduğunu açıkladı. Bunun için birtakım şartları olduğunu söyleyen Zelenskiy, Rusya lideri Putin'le görüşme çağrısını yineledi.   ZELENSKİY: TÜM TARAFLAR İÇİN 'UZLAŞMA' Zelenskiy, Ukrayna televizyonlarında yayımlanan röportajında, bunun, NATO konusunda Ukrayna ile ne yapılacağını bilmeyen Batı için, güvenliğini garantiye almak isteyen Ukrayna için ve NATO'nun daha fazla genişlemesini istemeyen Rusya için bir uzlaşma olduğunu açıkladı. PUTİN'LE GÖRÜŞME ÇAĞRISINI YİNELEDİ Zelenskiy, Rus askerlerinin geri çekilmesi, ateşkes sağlanması ve Ukrayna'nın güvenliğinin garanti edilmesi koşuluyla ülkesinin NATO üyeliğinden vazgeçmeye hazır olduğunu söyledi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile doğrudan görüşme çağrısını yineleyen Zelenskiy, Putin ile görüşmedikçe Rusya'nın savaşa son vermek isteyip istemediğini anlamanın imkânsız olduğunu belirtti.  
Ukrayna lideri Zelenskiy "Vazgeçmeye hazırız" dedi, şartını açıkladı

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, NATO üyeliği talebinden vazgeçmeye hazır olduğunu açıkladı. Bunun için birtakım şartları olduğunu söyleyen Zelenskiy, Rusya lideri Putin'le görüşme çağrısını yineledi.

 

ZELENSKİY: TÜM TARAFLAR İÇİN 'UZLAŞMA'

Zelenskiy, Ukrayna televizyonlarında yayımlanan röportajında, bunun, NATO konusunda Ukrayna ile ne yapılacağını bilmeyen Batı için, güvenliğini garantiye almak isteyen Ukrayna için ve NATO'nun daha fazla genişlemesini istemeyen Rusya için bir uzlaşma olduğunu açıkladı.

PUTİN'LE GÖRÜŞME ÇAĞRISINI YİNELEDİ

Zelenskiy, Rus askerlerinin geri çekilmesi, ateşkes sağlanması ve Ukrayna'nın güvenliğinin garanti edilmesi koşuluyla ülkesinin NATO üyeliğinden vazgeçmeye hazır olduğunu söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile doğrudan görüşme çağrısını yineleyen Zelenskiy, Putin ile görüşmedikçe Rusya'nın savaşa son vermek isteyip istemediğini anlamanın imkânsız olduğunu belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.